Early Cashout – la Fortuna poți să închizi un bilet oricând dorești în 2023!

cash out fortuna

Casele de pariuri online au venit de ceva timp cu o facilitate interesantă și utilă în același timp, denumită Cashout sau Cash-in. Prin aceasta poți inchide un bilet la pariuri aproape oricând dorești.

Ia bonus 500 LEI la depunere

Fortuna (inregistrează-te acum – bonus 500 RON) are și ea această opțiune pentru clienții săi. Bineînțeles, mă refer la cei care joacă online. Despre aceasta voi scrie în cele ce urmează.

Când se folosește opțiunea Early Cashout?

În cazul în care pariezi un pronostic și ceea ce se întâmpla-n teren nu prea-ți dă speranțe că pariul va fi câștigător poți închide pariul. Nu vei primi suma pariată de tine, ci mai puțin. Oricum ar fi mai bine decât dacă n-ai fi închis pariul și ai fi pierdut toți banii pariați.

 

A doua situație în care te poți folosi de această facilitate este atunci când mai ai doar 1-2 meciuri pe bilet și nu vrei să mai stai cu emoții.

 

Te-ar putea interesa și: Case ce permit cash out la pariuri online

 

Ai pariat 5 RON, ai câștig 5.000 RON și prinzi primele 8 pronosticuri din totalul de 10 de pe bilet. Vei vedea că poți închide pariul, având un câștig care va depinde și de cotele pe care le mai în desfășurare. Astfel, nu vei câștiga 5.000 RON, dar vei primi, să zicem 4.000 RON, sumă care-ți intră-n cont indiferent de ce se va întâmpla în meciurile rămase. Astfel ți-ai asigurat un câștig mai mic, dar sigur.

 

Dacă vrei să închizi pariuri la Fortuna jucând de la pc sau laptop vei vedea în secțiunea Pariuri deschise din partea dreaptă a paginii web această opțiune.

 

Este posibil ca la unele bilete să nu apară! Va scrie Cash Out indisponibil, deoarece nu este posibil chiar de fiecare dată.

În imaginea de mai sus, dacă aș fi dat click pe Plată 6.55 Lei, aș fi primit înapoi 6.55 RON din totalul de 10 RON mizați.

 

În cazul în care vrei să utilizezi Early Cashout de pe mobil va trebui mai întâi să intri din „Contul meu” în istoricul pariurilor tale. Acolo vei vedea opțiunea disponibilă așa cum apare și-n imaginea alăturată.

Când este disponibilă funcția Early Cashout la Fortuna:

  • pentru biletele de pariuri de tip SOLO sau AKO (vezi aici bilete pariuri AKO propuse de tipsterii 10pariuri.ro).
  • biletul trebuie să aibă cel puțin un eveniment nevalidat sau care este în desfășurare.
  • biletul nu poate conține niciun pariu pierdut.
  • la biletele AKO opțiunea trebuie să fie oferită și acceptată de Fortuna pentru toate evenimentele care se regăsesc pe bilet.