Early Cashout – la Fortuna poti sa inchizi un bilet oricand doresti!

La Fortuna poti sa inchizi un bilet oricand doresti

Casele de pariuri online au venit de ceva timp cu o facilitate extrem de interesanta denumita cash-out sau cash-in. Prin aceasta poti inchide un bilet la pariuri aproape oricand doresti.

Fortuna (inregistreaza-te acum – bonus 100% la prima depunere pana la 500 RON) are si ea aceasta optiune pentru clientii ei, bineinteles ma refer la cei care joaca online, si despre aceasta voi scrie in cele ce urmeaza.

Cand se foloseste optiunea Early Cashout?

early cashout fortunaIn cazul in care pariezi un pronostic si ceea ce se intampla in teren nu prea-ti da sperante ca pariul va fi castigator poti inchide pariul. Nu vei primi suma pariata de tine ci mai putin, dar oricum este mai bine decat daca n-ai fi inchis pariul si ai fi pierdut toti banii investiti.

A doua situatie in care te poti folosi de aceasta facilitate este atunci cand mai ai doar 1-2 meciuri pe bilet si nu vrei sa mai stai cu emotii. Ai pariat 5 RON, ai castig 5.000 RON si prinzi primele 8 pronosticuri din totalul de 10 de pe bilet.

Vei vedea acum ca poti inchide pariul la o suma care depinde si de cotele care le mai in desfasurare. Astfel nu vei castiga 5.000 RON dar vei primi, sa zicem 4.000 RON, suma care-ti intra in cont indiferent de ce se va intampla in meciurile ramase. Astfel ti-ai asigurat un castig mai mic dar sigur.

cashout fortunaDaca vrei sa inchizi pariuri la Fortuna jucand de pe pc sau laptop vei vedea in sectiunea Pariuri deschise din partea dreapta a paginii web aceasta optiune. Este posibil ca la unele bilete sa nu apara, va scrie Cash Out indisponibil, deoarece nu este posibil chiar de fiecare data.

In exemplul meu daca dau click pe Plata 6.55 Lei (asa cum apare in imaginea alaturata) voi primi inapoi 6.55 RON din totalul de 10 RON mizati.

In cazul in care vrei sa utilizezi Early Cashout de pe mobil va trebui mai intai sa intri din “Contul meu” in istoricul pariurilor tale si acolo vei vedea optiunea disponibila asa cum apare si-n imaginea de mai jos.

Cand este disponibila optiunea Early Cashout la Fortuna:

  • pentru pentru biletele de pariuri de tip SOLO sau AKO.
  • biletul trebuie sa aiba cel putin un eveniment nevalidat sau care este in desfasurare.
  • biletul nu poate contine niciun meci pierdut.
  • la biletele AKO optiunea trebuie sa fie oferita si acceptata de Fortuna pentru toate evenimentele ce se regasesc pe bilet.

Click AICI pentru a deschide un cont la Fortuna; vei avea controlul pariurilor prin optiunea Cashout!

Salvează

Leave a Comment:

(function($) { $('.current-menu-item a').removeAttr('href'); }(jQuery))