Levante – Bilbao ponturi pariuri 04.03.2021

Levante Bilbao Ponturi Pariuri

Pe Estadi Ciutat de Valencia va avea loc returul din semifinala Cupei Regelui dintre Levante si Bilbao. Meciul se va juca joi de la ora 22:00 fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.92 la agentia de pariuri sportive online Winmasters!

Levante- Bilbao - pronosticuri pariuri 04032021

Levante.

Au remizat ultimul meci jucat in campionat chiar impotriva oaspetilor, partida terminandu-se cu scorul de 1-1.

Se afla pe locul 9 in La Liga si are 32 de puncte dupa 25 de partide desfasurate. A marcat in ultimele 8 din 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Desi Levante a remizat ultimele 3 din 4 partide jucate pe teren propiu este de admirat faptul ca au pierdut numai 2 meciuri acasa din ultimele 15 meciuri disputate.

Gazdele au o lista consistenta de accidentati. Bardhi, Campana, Melero, Postigo si Radoja vor lipsi din aceasta confruntare.

Levante a reusit sa se califice in semifinale dupa ce au eliminat-o pe Villarreal cu un gol in prelungirile minutelor aditionale.

Bilbao.

Au remizat ultimul meci jucat din campionat impotriva adversarilor din acest meci, partida terminandu-se cu scorul de 1-1.

Se afla pe locul 10 in La Liga si are 30 de puncte dupa 25 de partide desfasurate. A marcat in toate ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Bilbao pare sa fie si ea urmarita de remize, echipa facand egal in 4 din ultimele 5 partide in toate competitiile.

Martinez este suspendat si nu va participa in acest meci dupa ce a primit un cartonas rosu meciul precedent.

La fel ca si adversara, Bilbao s-a calificat cu greu in semifinale, dupa ce au eliminat-o de la loviturile de departajare pe Betis.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Levante (3-4-3): Cardenas; Vezo, Duarte, Rober; Coke, Vukcevic, Rochina, Clerc; De Frutos, Marti, Morales.

Bilbao (4-4-3): Simon; Capa, Nunez, Alvarez, Berchiche; Berenguer, D Garcia, Lopez, Muniain; Williams, R Garcia.

Absenti:

Levante: Bardhi, Campana, Melero, Postigo, Radoja.

Bilbao: Martinez.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a jucat in urma cu mai putin de o saptamana si s-a terminat cu scorul de 1-1.

Ultimile 4 din 5 intalniri dintre cele doua echipe s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri Levante – Bilbao – MRRazvan.

In acest meci am sa aleg un pronostic perfect pentru biletul zilei cota mare.

Castigatoarea acestei semifinale se va intalni cu Barcelona in finala dupa ce catalanii au reusit sa intoarca rezultatul meciului tur impotriva Sevilliei si sa castige cu scorul de 3-2 la general.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Winmasters. Daca nu ai un cont aici iti poti deschide unul acum. Vezi toti pasii necesari in articolul Cum imi fac cont la Winmasters.

Cele doua echipe s-au intalnit de doua ori in ultima luna si urmeaza sa o faca pentru a treia oara in aceasta confruntare. Ambele meciuri s-au terminat cu scorul de 1-1.

Ultimele 5 partide ale gazdelor s-au terminat cu maxim doua meciuri inscrise in meci. Oaspetii stau aproape la fel ca si adversarii in aceasta privinta, ultimele 4 din 5 partide terminandu-se tot cu maxim doua goluri marcate. Cred ca vom avea parte de o confruntare echilibrata, cu goluri cam putine asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Levante Bilbao -2.5 Goluri Inscrise In Meci – Cota 1.92!