Meciul zilei din hochei 26.01.2021

Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NHL. Investim în duelul de pe Capital One Arena, acolo unde Washington Capitals urmează să primească vizita celor de la New York Islanders. Mult succes!

Ponturi Hochei

Washington Capitals vs New York Islanders (ora 02:00)

Washington a început destul de bine noul sezon din NHL, fiind în acest moment pe prima poziție în Divizia de Est, cu 9 puncte dobândite în urma celor 6 confruntări. Bilanțul acestora este de 3 victorii și 3 înfrângeri.

Zona de atac s-a prezentat excelent, având un total de 22 de pucuri puse pe tabelă, medie de peste 3,5 goluri marcate pe partidă. Nu știu cât de bine se va descurca ofensiva în duelul cu Islanders, având în vedere faptul că Washington se confruntă cu foarte multe probleme de lot.

În urma unor teste de COVID-19, conducerea a pus numai puțin de 5 jucători în carantină, printre cei mai buni. Dmitri Orlov, Alexander Ovechkin, Evgeny Kuznetsov, Ilya Samsonov sunt izolați, în timp ceTom Wilson este accidentat.

Practic, jumătate din jucătorii poziționați în prima, respectiv a 2-a linie nu vor fi disponibili în duelul cu insularii. O altă problemă majoră este legată de portar. Vitek Vanecek va fi titular și în această noapte, deoarece Samsonov este în carantină.

Acesta va fi folosit pentru a 4-a oară consecutiv în acest sezon, destul de mult pentru un portar care nu deține experiență în hocheiul din NHL. Vanecek are doar 4 meciuri jucate în NHL, timp în care a acumulat o medie de 2,87 goluri primite/meci, iar procentajul său la salvări este de 91,18%.

În ceea ce privește jocul defensiv, gruparea din Washington a avut evoluții destul de modeste până acum, având un total de 21 de goluri cedate, medie de 3,5 goluri permise pe partidă.

De cealaltă parte, Islanders a evolut în 5 rânduri până acum, fiind în acest moment pe poziția a 6-a în Divizia de Est, cu un total de 6 puncte acumulate. Bilanțul acestora este de 3 victorii și două înfrângeri.

Așa cum era de așteptat, New York va continua să pună și în acest sezon foarte mare accent pe jocul defensiv. Aceștia au doar 8 goluri cedate, medie de sub 1,70 goluri încasate pe partidă. Dintre cele 8 goluri, 5 au fost cedate într-un singur joc, contra celor de la Rangers.

În ceea ce privește jocul ofensiv, liniile de atac au punctat doar de 9 ori, 4 fiind marcate în jocul de power-play. Acest lucru poate însemna un avantaj enorm pentru albaștrii, deoarece Caps sunt o formație ce practică un joc foarte agresiv, 32 de suspendări primite până acum.

Am ales să investesc în succesul oaspeților. Caps stă foarte bine în atac, însă, în duelul din această seară nu se vor putea baza pe foarte mulți jucători de bază. În plus, Islanders deține una dintre cele mai puternice apărări din ligă. Mă aștept la o victorie destul de facilă obținută de aceștia.

Pont: New York Islanders câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota 1.80@ Betano