Pontul zilei propus de Lavinia – 15 Aprilie 2021

Craiova nu a „tremurat” deloc in fata echipei din liga a 2-a si a castigat partida tur din semifinalele Cupei Romaniei cu scorul de 3:0. Pontul zilei a fost castigator si ne ofera un moral foarte bun pentru urmatoarele zile si speram sa revenim pe plus cat mai repede.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Joi, 15 Aprilie !

pontul zilei

Ankaraspor – Altay

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Ankaraspor si Altay, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 30 din Turcia: 1. LIG !

Gazdele de astazi sunt intr-o situatie foarte dificila si au nevoie de un final de sezon perfect. In acest moment ocupa pozitia a 17-a, cu doar 22 de puncte acumulate in 29 de etape. Numai putin de 9 puncte trebuie sa recupereze fata de Menemenspor, ultima formatie ce se salveaza de la retrogradare. Sansele sunt foarte mici, doar matematica le mai da sperante in aceste ultime etape, dar jocul din ultimele meciuri le da incredere. Vin dupa 2 super victorii cu Akhisarspor (4:2) si Adanaspor (1:2), asa ca moralul echipei este unul foarte ridicat.

De cealalta parte, Altay trage la promovare si tine cu dintii macar de un loc in Play Off. In acest moment sunt pe locul 5, iar cu o victorie astazi ar urca pe 4, la doar un punct in spatele celor de la Samsunspor si Adana Demirspor. Cu acest rezultat ar ramane in carti si la o promovare directa, dar acolo lucrurile sunt putin mai complicate si au nevoie si de ceva rezultate negative pentru echipele concurente. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie, dar au in fata un adversar ce nu va renunta usor si vor incerca sa obtina maxim din aceasta confruntre. Ma astept sa vedem minim trei goluri la acest meci, tinand cont strict de forma de moment a celor doua echipe si de valoarea loturilor !

Pariul Zilei Azi – 15.04.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 39 RON Bonus fără depunere!