Verificare bilet Fortuna în 2021

  • 9 septembrie 2019
  • / By Bmg

Fortuna este cea mai bună casă de pariuri care funcționează atât offline cât și online la care te sfătuiesc să pariezi pe internet. În acest articol îți voi arăta cum se verifică un bilet jucat la Fortuna, fie că vorbim de platforma online, fie de cea offline.

Verificare bilet Fortuna

1. Cum verific biletul la Fortuna pe platforma de pariuri online?

În cazul în care ai ales să joci pariuri la Fortuna va trebui să dai click pe opțiunea PARIAZĂ ONLINE atunci cand accesezi efortuna.ro, să te loghezi în cont și să intri-n secțiunea “Contul meu“. Se va deschide o pagina nouă, unde va trebui să dai click pe “Lista de Pariuri“. Acum îți vor fi afișate în pagină pariurile plasate de tine și starea acestora.

2. Cum verific biletul jucat într-o agenție stradală Fortuna?

În această situație va trebui să accesezi efortuna.ro și să dai click în partea superioară a paginii pe “PARIAZĂ ÎN AGENȚII“.

În dreapta paginii vei vedea o căsuță deasupra căreia scrie “VERIFICĂ BILET!“. Scrii acolo codul biletului, cod pe care-l găsești pe biletul jucat la Fortuna în partea inferioară, în dreptul la “COD VERIFICARE ONLINE:” (vezi imaginea de mai jos).

După ce scrii codul biletului dă click pe Trimite și-ți va fi afișat biletul și starea pariurilor de pe el.
bilet fortuna bet

După cum probabil ai observat nu este dificil să verifici biletul la Fortuna, fie că vorbim de biletul zilei jucat online sau de bilet plasat într-o agenție stradală.

Dacă alegi să joci la Fortuna pe internet vei beneficia de anumite bonusuri și promoții de care n-ai parte în cazul în care vei alege să joci biletele în agențiile stradale. În plus, dacă pariezi online la Fortuna nu vei plăti la fiecare bilet o taxă egală cu 5% din valoarea mizei și nu-ți va fi oprit impozit la fiecare bilet câștigat, ci la fiecare retragere.

Pariază AICI online la Fortuna – ai bonus până la 500 RON!

Save

Leave a Comment: