Verificarea contului la agentia de pariuri Fortuna in 2022

Sa fiu sincer in trecut verificarea contului la o casa de pariuri online mi se parea o prostie. Daca eu depun bani in cont folosind un card de credit / debit nu este logic ca sunt o persoana reala deoarece am un cont bancar si implicit un card? Intre timp insa mi-am dat seama ca aceasta este mai degraba o masura luata impotriva spalarii banilor si n-o mai consider asa inutila. Ba mai mult, casele de pariuri online legale sunt obligate sa verifice datele clientilor, motiv pentru care vrem nu vrem trebuie sa ne supunem acestor verificari daca dorim sa pariem direct din fata calculatorului sau de pe telefon.

Ia bonus 500 LEI la depunere!

Oferta expiră în curând!

Fortuna verificarea contului

Trebuie spus ca verificarea contului la Fortuna se face o singura data, in maxim 30 de zile de la prima deepunere sau in 90 de zile de la inregistrare, asa ca odata realizat acest proces nu vei mai avea pe viitor batai de cap pe aceasta tema.

La agentia de pariuri online Fortuna (deschide cont acum – bonus pana la 500 RON) procesul de verificare este extrem de simplu.

Logat fiind in contul Fortuna trebuie mai intai sa dai click in partea dreapta sus a paginii pe username-ul tau (acolo unde apare si balanta contului). Se va incarca o pagina precum cea din imaginea de mai jos, acolo unde trebuie sa dai click pe Setari si, ulterior, pe Verificarea identitatii.

fortuna contul meu

Acum iti va fi afisata pagina de mai jos, acolo unde trebuie sa dai click pe Adauga pentru a incarca o copie a cartii de identitate, a unei facturi de utilitati sau a unui extras de cont bancar detaliat si o copie fata / verso a cartii de credit (la aceasta lasa vizibile doar 4 si ultimele 6 numere si acopera codul de securitate din 3 cifre de pe verso).

Sunt acceptate imagini in format .jpg, .png si .pdf, iar dimensiunea unui fisier nu poate depasi 5 MB. Ai grija sa incarci fiecare copie in casuta corespunzatoare.

fortuna verificarea identității

O mica precizare legata de cea de-a doua copie pe care trebuie s-o trimiti. In situatia in care n-ai nici cont bancar si nici o factura de utilitati pe numele tau incearca sa contactezi support-ul clienti de la Fortuna, sa le explici situatia si sa vezi daca se poate face verificarea trimitand o factura de utilitati pe numele persoanei cu care locuiesti (parinte, sot / sotie). Din documentul trimis pe numele parintelui / sotiei se poate vedea clar ca numele de familie si adresa sunt identice cu cele din cartea ta de identitate.

Vrei si tu bonus 500 RON? Da click AICI si deschide cont la Fortuna!

Leave a Comment: