Voluntari – U Craiova 1948 ponturi pariuri 31.07.2021

voluntari u craiova 1948 ponturi pariuri

Sambata in etapa a 3-a a Ligii 1 se le vom avea fata in fata pe FC Voluntari si U Craiova 1948.

Partida este una foarte importanta pentru FC Voluntari, in incercarea ce a obtine primele puncte in acest sezon, iar oltenii vor incerca sa mentina impresia buna lasata in aceste prime etape.

Meciul se va disputa pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, va incepe la ora 19:15, fiind transmis de canalele Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport si va fi arbitrata de experimentatul Istvan Kovacs.

voluntari u craiova 1948 ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pariul propus si accesati sectiunea predictii pariuri Liga 1!

FC Voluntari

FC Voluntari se afla pe pozitia a 14-a, dupa primele doua etape, fiind alaturi de Clinceni si Mioveni, singurele echipe care nu au reusit sa adune niciun punct pana in aceasta etapa. Au o traditie in a incepe prost campionatele, ulterior revenindu-si si scapand de fiecare data la limita de la retrogradare.

In prima etapa, au pierdut dramatic, intr-un meci foarte frumos, in deplasare cu Dinamo Bucuresti, scor 3-2, intr-o partida pe care au tratat-o cu superficialitate, avand in vedere probleme cainilor, dar au fost aspru taxati. In etapa a 2-a au avut o partida grea, cu FC Botosani, o echipa de play-off, pe care au pierdut-o cu 1-0, fiind dominati in mare parte a meciului.

Liviu Ciobotariu nu are probleme de lot, schimband liniile in etapa a 2-a, fata de prima etapa, cand a aliniat o echipa ofensiva. Sunt favoriti in aceasta partida, dar nu vor avea parte de un joc facil, oltenii dand dovada de ambitie si determinare in ambele jocuri disputate.

FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 se claseaza pe locul 9 in clasament, cu 3 puncte adunate dupa primele 2 partide disputate. Au un golaveraj 3-3, marcand in ambele jocuri.

Au obtinut etapa trecuta o victorie impotriva lui Dinamo, scor 1-0, dupa un gol al rezervei Hugo Vieira, care a primit o pasa de senzatie din partea argentinianului Francisco Bauza. Au dominat partida, fiind superiori la toate capitolele, dinamovistii avand bara a lui Moldoveanu, aceasta fiind singura ocazie notabila. In prima etapa, craiovenii lui Adrian Mutu au lasat o impresie buna, chiar daca au fost invinsi de campioana CFR Cluj cu scorul de 3-2.

Adrian Mutu nu are probleme de efectiv, incercand sa omogenizeze jucatorii pe care ii are la dispozitie si sa incerce sa obtina maxim de la fiecare meci jucat.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

FC Voluntari (3-4-3) : Rimniceanu – Achim, Tamas, Armas – Ricardinho, Fulop, Droppa, Rata – Ilie, Paraschiv, Engelov

FC U Craiova 1948 (4-3-3) : Mogosanu – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Achim, Albu, Asamoah – Baeten, Balan, Bauza

Absenti

Nu sunt absenti notabili!

Ai toate cotele pentru FC Voluntari – FC U Craiova 1948 AICI!

Istoric confruntari directe

Cele doua echipe se intalnesc pentru prima data.

FC Voluntari – FC U Craiova 1948 ponturi pariuri – Paul0722

Cele doua echipe se intalnesc pentru prima data, motiv pentru care consider ca vor incepe prin a se tatona reciproc, niciuna nu se va arunca in atac din primele minute.

FC Voluntari este favorita, desi in primele etape nu au obtinut niciun punct, iar acest aspect ar trebui sa ii ambitioneze si sa puna in valoare calitatea pe care o au.

FC U Craiova 1948 doreste sa isi continue parcursul bun, avand ambitii in a demonstra ca isi merita locul in prima liga. Adrian Mutu isi trasnsmite din caracterul lui privind determinarea si seriozitatea cu care trata fiecare partida si jucatorilor pe care ii antreneaza, iar asta ofera spectacol in teren.

O sa pariez in aceasta partida pe un egal la pauza sau la finalul partidei, pe considerentul ca cele doua echipe vor incepe partida prin a se analiza si nu se vor arunca in atac.

Pronostic FC Voluntari – FC U Craiova 1948: Pauza sau final X! Cota 1.62!