Galatasaray – St. Johnstone ponturi pariuri 05.08.2021

galatasaray st johnstone ponturi pariuri

Joi, in calificarile pentru grupele Europa League, se vor intalni turcii de la Galatasaray si scotienii de la ST. Johnstone, castigatoarea acestei duble intalnind-o pe Randers in play-off.

Partida se va disputa pe stadionul Basaksehir Fatih Terim din Istambul, incepand cu ora 21:00 si va fi arbitrata de elvetianul Scharer S..

galatasaray st johnstone ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si accesati sectiunea scheme pariuri pentru a invata lucruri despre cum se pariaza si cum sa castigi!

Galatasaray

Galatasaray lupta sa obtina calificarea in grupele Europa League, a doua competitie din punct de vedere valoric a Europei. Este favorita acestei partide, intrucat este echipa cu mult mai mare experienta europeana si mult superioara valoric.

Galatasaray vine dupa marea dezamagire traita in meciurile cu PSV si nu neaparat prin faptul ca au fost eliminati ci modul in care au iesit, dupa o infrangere in Olanda cu nu neverosimil 5-1, pierzand si returul cu scorul de 2-1. O ratare a calificarii in grupe ar reprezenta o mare contra-performanta pentru turci.

Campionatul Turciei nu a inceput, iar jucatorii lui Fatih Terim nu pot sa acuze oboseala. Este meciul in care poate debuta si jucatorul roman Alexandru Cicaldau, proaspat transferat.

St. Johnstone

Scotienii vin din postura de castigatoare a Cupei Scotiei, fiind primul meci european din acest sezon. Nu emit mari pretentii, orice rezultat pozitiv pe care l-ar scoate fiind o surpriza.

St. Johnstone a disputat o singura partida oficiala in acest sezon, prima etapa din campionat, terminata la egalitate, scor 0-0, in deplasare cu Ross County. Au dominat clar partida din punct de vedere statistic, ratand si o lovitura de la 11 metri, in minutul 70, prin McCann.

Nu au nume cunoscute in lot, fiind o echipa de pluton in campionat, care se bazeaza in mare pe jucatori scotieni si englezi, facandu-si loc in lot un singur canadian, Wotherspoon. In presezon au jucat 4 amicale, inregistrand 3 egaluri si o victorie.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Galatasaray (4-3-3): Muslera – Ozturk, Luyindama, Marcao, Bayram – Kilinc, Kara, Arda Turan, Akturkoglu, Babel, Sekidika

St. Johnstone (3-5-2): Clark – McCart, Gordon, Kerr – Devine, Wotherspoon, Davidson, McCann, Rooney – Hendry, O`Halloran

Absenti

Nu sunt absenti notabili.

Istoric confruntari directe

Este prima oara cand cele doua echipe se intalnesc.

Galatasaray – St. Johnstone ponturi pariuri – Paul0722

Galatasaray este obligata de blazon si valoare sa se califice si mai ales sa castige acest prim meci la un scor care sa ii permita sa abordeze relaxati returul.

St. Johnstone priveste aceasta dubla ca o incununare a performantei obtinute in sezonul trecut prin castigarea Cupei Scotiei, incercand sa obtina o performanta unica in istorie, prin calificarea in grupele Europa League.

Consider ca Galatasaray se va impune in aceasta partida, iar obiectivul este obtinerea uni rezultat care sa le asigure o liniste pentru meciul retur si mai anume sa castige la cel putin doua goluri diferenta.

Pronostic Galatasaray-St. Johnstone: Galata castiga la handicap!Cota 1.95!