Cum descarci aplicatia pentru pariuri de la Get’s Bet in 2021

Get's Bet are multe agentii stradale in marile orase, dar nu se simte prezenta in toata tara precum alte case de pariuri de traditie de la colt de strada. Oferta de sporturi de pariat este acceptabila, iar miza minima este 1 RON pentru orice tip de bilet.

gets bet app descărcare

Get's Bet ofera si pariuri online ca o agentie care se respecta, dar din pacate nu are o aplicatie pentru mobil de pariuri pentru iOS sau Android. Dar nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca poti paria de pe mobil direct din varianta web pentru ca site-ul getsbet.ro se incarca destul de repede.

Cele mai bune aplicatii de pariuri pentru mobil

1. Aplicatia de pariuri Betano

M-a surprins placut cu optiunea Talk and Bet prin care poti paria prin comanda vocala. Activezi microfonul din aplicatie, spui pariul, suma de bani si pariul va fi incarcat pe bilet, urmand sa mai fie necesara doar scrierea mizei si confirmarea pariului.

Deschide cont AICI la Betano si primesti bonus pana la 500 RON!

2. Aplicatia de pariuri Unibet

Poti sa pariezi direct de pe mobil la aceasta casa de pariuri care ofera sute de meciuri live video, dar si pariuri diferite pe goluri marcate, handicap asiatic, sansa dubla, pe cornere si cartonase sau primul marcator. Unibet nu se opreste aici pentru ca iti ofera optiunea de Cash Out prin care te poti retrage oricand de pe o piata de pariuri pe plus.

Inregistreaza-te AICI la Unibet si primesti bonus 300 RON!

Leave a Comment: