Păreri despre Gets Bet

În cele ce urmează vei regăsi informații și păreri despre Get's Bet, una dintre casele de pariuri care au fost promovate intens în ultima perioadă. Vezi mai jos ce te interesează și dacă merită să-ți deschizi un cont!

Încasează 600 LEI

+25 RON pariu gratuit!

Oferta expiră în curând!

 

pareri despre gets bet

1. Păreri Gets Bet despre oferta de bonusuri

Fiindcă unul din lucrurile cele mai atractive la o casă de pariuri este bonusul de bun venit, mai jos vei putea descoperi care este oferta Gets Bet Pariuri pentru clienții noi.

Operatorul vine cu o ofertă de până la 600 RON pentru primele depuneri efectuate, adică un bonus de 50%!

Mai mult decât atât, după ce contul tău va fi verificat, vei fi recompensat cu și cu 25 lei pariu gratuit la o depunere de minim 50 RON!

Chiar dacă bonusul nu este de 100% așa cum obișnuiesc să ofere alte case de pariuri recomandate, este totuși o promoție căreia consider că merită să-i acorzi atenție.

După părerea mea, bonusul e unul atractiv, iar partea cea mai interesantă este că din când în când poți accesa pe platformă și bonusuri fără depunere, ceea ce este ideal.

Mai sunt și multe alte promoții disponibile în oferta Gets Bet, de aceea cred că din acest punct de vedere operatorul este unul de luat în calcul dacă vrei să-ți deschizi cont la pariuri.

2. Gets Bet Păreri despre aplicație + interfață site

Pe lângă posibilitatea de a paria pe site, de pe desktop, cei de la Gets Bet oferă posibilitatea de a juca pe telefonul mobil folosind aplicația proprie, disponibilă atât pentru sistemul de operare iOS, cât și pentru Android.

getsbet3

Din punctul meu de vedere, atât site-ul, cât și aplicația sunt foarte ușor de utilizat, acestea oferindu-ți la îndemână tot ce ai nevoie cu privire la pariuri sportive și se mișcă excelent.

Ai la dispoziție următoarele categorii pe site: Agenții, Sporturi, Pariuri Live, Cazinou, EGT, Jocuri, Cazinou Live, iar fiecare secțiunea are la rândul ei și alte sub-categorii.

În ceea ce privește pariurile pe sporturi precum fotbal, tenis sau baschet, dar și altele, la majoritatea evenimentelor, cei de la Gets Bet pariuri îți oferă posibilitatea de a vedea statisticile pentru meciul pe care vrei să pariezi, (cum ar fi meciuri directe, ultimele rezultate etc.) ceea ce este de real ajutor.

3. Păreri despre cote la pariuri Get's Bet și oferta de pariere

În ciuda faptului că au investit foarte mulți bani în promovare, semnând contracte de publicitate cu Marius Lăcătuș, Gabi Balint sau Bianca Drăgușanu, cei de la Gets Bet n-au obținut chiar efectul așteptat referitor la clienții noi.

Un lucru destul de surprinzător, având în vedere că oferta este una bogată, cu pariuri clasice, dar și pariuri speciale precum cornere, cartonașe (fotbal), număr de ași (tenis) și altele.

Într-adevăr, cotele sunt ceva mai scăzute față de alte case de pariuri de top precum Betano sau Superbet, însă operatorul încearcă să compenseze prin oferte precum„Pariul zilei”, unde ai cote mărite pentru anumite pronosticuri, în special de la fotbal.

Totodată, poți primi bonus pentru mai multe evenimente pe același bilet, poți să-ți creezi propriul pariu sau să utilizezi „Pariul Puls” (mizezi că se va marca în următoarele 30 secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute).

Referitor la oferta pentru sporturi, nu cred că lipsește ceva, având în vedere că am văzut evenimente și din cadrul unor sporturi precum badminton, crichet, padel sau șah.

Pe partea de loterii trebuie să ții cont de faptul că la momentul publicării acestui articol puteai să mizezi doar în cadrul agențiilor stradale, în timp ce online nu era disponibilă nicio loterie.

4. Păreri despre retrageri și depuneri de bani la Getsbet Pariuri

Momentan n-am identificat vreo plângere legată de retrageri / depuneri de bani la Getsbet Pariuri.

Părerea mea despre Gets Bet la acest capitol este că operatorul are un mare plus față de competitori, prin faptul că poți depune sau retrage bani cash în/din contul online prin intermediul agențiilor stradale!

Pentru depunere, mai ai la dispoziție atât varianta cardului bancar, cât și alte opțiuni precum Neteller, Skrill sau Paysafecard.

Totodată, retragerile funcționează folosind același principiu, adică prin card bancar, Neteller, Skrill, transfer bancar, dar și în cadrul agențiilor stradale.

5. Concluzii

În opinia mea Get's Bet a reușit în ultimii ani să înregistreze un progres enorm și face acum parte din top 10 cele mai bune case de pariuri din România.

Concluzionând, îți recomand să-ți deschizi cont la această casă de pariuri și sunt sigur că vei fi mai mult decât mulțumit de serviciile oferite.

Te invit să ne scrii în comentarii părerea ta despre experiența cu acest operator.

Până în acest moment eu n-am identificat niciun punct slab al celor de la Gets Bet Pariuri, ci din contră, așa cum am menționat și mai sus, sunt foarte multe aspecte pozitive de luat în calcul.

Leave a Comment: