Pontul zilei propus de Lavinia – 08 Decembrie 2021

Ajax si Sporting Lisabona au facut spectacol inca din prima repriza, iar pontul nostru a fost castigator fara probleme. Ajungem la 7 din 7 ponturi castigatoare pe luna decembrie si se anunta o ultima luna senzationala din anul 2021. Ramanem concentrati si cu picioarele pe pamant si pregatim pontul pentru ziua de miercuri !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Atalanta – Villarreal

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Atalanta si Villarreal, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 6 din grupa F din UEFA Champions League !

Atalanta isi joaca marea sansa in aceasta seara si este obligata sa castige in fata propriilor fani. Daca erau atenti in ultima etapa, atunci cand au remizat pe terenul celor de la Young Boys, Atalanta nu mai era obligata in aceasta seara sa isi castige meciul, fiind de ajuns si un rezultat de egalitate. Poate este mai bine pentru noi ca s-a intamplat asa, deoarece vom vedea un meci de totul sau nimic. Italienii trebuie sa fie foarte atenti, deoarece in aceasta seara pot fi regi (calificare directa in Champions League) sau cersetori (termina grupa pe locul 4 si ramane acasa). Atalanta trece printr-un moment foarte bun, reusind sa faca spectacol in fiecare meci si marcand un numar impresionant de goluri.

De cealalta parte, Villarreal va veni sa joace la egal, dar stiu si ei foarte bine ca este extrem de greu sa termini 0:0 pe terenul Atalantei. Spaniolii trebuie sa marcheze pentru a avea sanse la calificare si au calitate destula de a face acest lucru. Sunt doua echipe ce joaca un fotbal deschis, un fotbal cu multe pase si mai mereu cauta poarta. Ma astept sa vedem un meci ca o finala pentru ambele echipe, asa ca voi merge pe varianta ambele echipe marcheaza, cota fiind una buna !

Pariul Zilei Azi – 08.12.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!