Sahtior – Monaco ponturi pariuri 25.08.2021

shakhtar monaco ponturi pariuri

Sahtior si Monaco se intalnesc pentru a disputa ultima mansa din turul preliminar de Liga Campionilor. Meciul are loc in Ucraina, pe OSC Metalist. Partida se va juca miercuri de la ora 22:00. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.00 la agentia de pariuri sportive online Betano!

shakhtar monaco ponturi pariuri

Sahtior.

A castigat cu usurinta ultimul meci jucat in campionat cu scorul de 3-0 impotiva lui Ch. Odessa.

Si-a asigurat calificarea mai departe dupa ce a invins-o pe Genk cu acelasi scor in meciul tur si retur, 2-1. (4-2 scor general)

Pe teren propiu, Sahtior se descurca foarte bine, echipa castigand 7 din ultimele 8 partide jucate si a reusit sa marcheze in toate aceste confruntari.

Monaco.

A pierdut ultimul meci jucat in campionat pe teren propiu cu scorul de 2-0 impotriva lui Lens.

Monaco a marcat in 7 din ultimele 10 partide desfasurate pe teren advers in toate competitiile si a pierdut numai 2 partide dintre acestea, forma echipei fiind relativ buna.

Si-a asigurat calificarea in ultima mansa dupa ce a zdrobit-o pe Sparta Praga in meciul tur si retur cu 2-0 si 3-1 (5-1 la general).

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sahtior (4-2-3-1): Trubin; Dodo, Vitao, Marlon, Matvienko; Antonio, Patrick; Tete, Pedrinho, Solomon; Traore.

Monaco (4-4-2): Majecki; Sidibe, Maripan, Badiashile, Jakobs; Martins, Fofana, Tchouameni, Diop; Ben Yedder, Volland.

Absenti:

Sahtior: Sudakov, Maycon.

Monaco: Niciunul.

Istoric Confruntari Directe.

Partida din meciul tur s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru Sahtior.

Ultimele 3 din 4 intalniri directe dintre cele doua echipe s-au terminat cu victoria lui Sahtior.

Ponturi pariuri Sahtior – Monaco – MRRazvan.

La acest meci am sa aleg un pronostic perfect pentru biletul zilei cota mare.

Gazdele au un impresionant numar de 3 meciuri consecutive fara gol primit. Daca echipa se va focusa pe defensiva si daca adversarii nu vor reusi sa inscrie atunci Sahtior se va califica pentru al cincilea an consecutiv in grupele Ligii Campionilor.

Singura performanta obtinuta de catre Monaco in acest start de sezon a fost victoria impotriva lui Sparta Praga, echipa a obtinut un singur punct dupa primele 3 etape jucate in League 1, un inceput dezamagitor pentru echipa antrenata de catre Niko Kovac care in sezonul precedent s-a luptat pentru titlul de campioana pana in pen-ultima etapa a ligii.

Pentru ponturi Champions League ma astept la un meci strans intre cele doua echipe dar nelipsit de ocazii de gol. In meciul tur echipa care a dominat a fost Monaco cu 16 ocazii in timp ce Sahtior a avut numai 6. Oaspetii vor da totul in acest meci si fie daca se vor califica sau nu cred ca vom avea parte de un meci cu multe goluri asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Sahtior – Monaco Peste 2.5 Goluri Inscrise in Meci – Cota 2.00!