Verificare bilet Get’s Bet in 2021

Una dintre agențiile nu foarte cunoscute în rândul pariorilor români este Get's Bet. Tocmai pentru că nu este foarte cunoscută am vrut să-ți arăt cum  se verifică un bilet jucat la aceasta.

Încasează 600 LEI

+25 RON pariu gratuit!

Oferta expiră în curând!

 

Deoarece oferă și pariuri sportive online o să-ți prezint cum se verifică biletul în fiecare caz în parte.

verificare bilet la gets bet

Gets Bet online este acum parte din top case pariuri online România – vezi locul pe care îl ocupă!

1. Verificarea biletului jucat în agențiile stradale Get's Bet

Mai întâi trebuie să intri pe getsbet.ro și să selectezi Agenții. Acolo vei vedea în partea dreaptă a paginii o căsuță-n care scrie „Verifica bilet„. Scrie în acea căsuță codul de pe biletul de joc și imediat îți va fi afișat biletul respectiv și starea pariurilor de pe el.

verificare bilet gets bet

Dupa cum ai putut vedea este banal de simplu sa verifici un bilet jucat într-o agenție stradală Get's Bet.

2. Verificarea biletului jucat online la Get's Bet

Este la fel simplă verificarea. Loghează-te în cont și în partea dreaptă sus dă click pe numele tău. În lista care va fi afișată selectează Istoric Pariere. Mai trebuie să selectezi perioada pentru care vrei să vezi biletele plasate și asta este tot.

gets bet online istoric pariuri

Despre Get's Bet offline

Chiar dacă nu este una dintre cele mai populare agenții de pariuri din mediul offline, Get’s Bet are ceva vechime-n spate. A fost înființată-n anul 2004, atunci când era cunoscută sub denumirea de Empire Betting.

Din anul 2011 acest operator a devenit Get’s Bet și încearcă să se extindă cât mai mult pe teritoriul României, deși în acest moment nu putem să știm exact în câte agenții funcționează.

În ceea ce privește programul de lucru, agențiile Get’s Bet sunt deschise în fiecare zi a săptămânii între orele 10:00 si 22:00. Un lucru interesant este că programul de funcționare este prelungit în cazul în care sunt evenimente importante în desfășurare.

Dacă vrei să nu îți bați capul cu verificarea biletelor la Gets Bet, îți recomand să îți deschizi cont la Gets Bet online, o casă de pariuri cu o creștere semnificativă pe piață în ultimul an!

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply