Juventus – Inter ponturi pariuri 15.05.2021

juventus - inter - pronosticuri pariuri 15052021

Pe Allianz Stadium va avea loc derby-ul dintre fosta campioana a Italiei si actuala campioana in etapa cu numarul 37 din Serie A. Meciul se va juca sambata de la ora 19:00 fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.45 la agentia de pariuri sportive online Unibet!

juventus - inter - pronosticuri pariuri 15052021

Juventus.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Sassuolo, partida terminandu-se cu scorul de 3-1.

Se afla pe locul 5 in Serie A si are 72 de puncte dupa 36 de partide desfasurate. A marcat in 7 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Inainte de infrangerea usturatoare pe teren propiu, impotriva lui AC Milan cu scorul de 3-0, Juventus a avut o serie de 3 victorii consecutive pe teren propiu.

O defensiva foarte slaba au adus-o pe echipa antrenata de Pirlo in situatia actuala. „Batrana Doamna” a incasat gol in fiecare meci din ultimele 13 partide jucate in toate competitiile!

Inter.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui AS Roma, partida terminandu-se cu scorul de 3-1.

Se afla locul 1 in Serie A si are 88 de puncte dupa 36 de partide desfasurate. A marcat in 8 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Declarata campioana a Italiei cu cateva etape inainte de finalul campionatului, Inter Milan continua sa castige meciuri pe banda rulanta. Ultima infrangere suferita de echipa antrenata de Antonio Conte a fost in Februarie chiar impotriva adversarei din acest meci, Juventus. De atunci Interul a mai jucat inca 17 meciuri fara infrangere.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Juventus (4-4-2): Szczesny; Sandro, Bonucci, De Ligt, Cuadrado; Chiesa, Bentancur, Rabiot, McKennie; Dybala, Ronaldo.

Inter (3-5-2): Handanovic; Bastoni, De Vrij, Skriniar; Young, Eriksen, Barella, Brozovic, Hakimi; Martinez, Lukaku.

Absenti:

Juventus: Niciunul.

Inter: Kolarov, Vidal.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate, cu scorul de 0-0.

Ultimele 5 din 10 intalniri dintre cele doua echipe s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri Juventus – Inter – MRRazvan.

In lista de pronosticuri azi pentru acest meci am sa ma bazez pe necesitatea oaspetilor de a castiga orice partida ramasa pana la finalul campionatului.

Campioana in alte dati cu cateva etape inainte de finalul sezonului, acum „Batrana Doamna” se afla intr-o situatie unica. Echipa este la un punct distanta de un loc ce ar duce-o in grupele Ligii Campionilor.

Cu siguranta Inter ar avea o satisfactie maxima daca ar contribui la neparticiparea lui Juventus in Champions League.

Neparticiparea in Liga Campionilor ar fi o neplacere uriasa pentru Juventus, echipa s-a calificat noua ani la rand in grupele competitiei si ultima data cand „Batrana Doamna” a fost absenta a fost in sezonul 2011-12. Este putin probabil ca Pirlo sa ramana pe banca „Batranei Doamne” in caz ca acest scenariu se va adeveri. Este si mai putin probabil sa ni-l imaginam pe Cristiano Ronaldo sa joace in Europa League.

Echipa antrenata de Conte are cele mai putine infrangeri in acest sezon de Serie A, pierzand un singur meci.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Unibet.

Chiar daca forma gazdelor este de departe a fi una ideala iar adversarii sunt cu moralul ridicat, Juventus este sub o presiune maxima si cred ca vor trata fiecare meci ramas pana la sfarsitul campionatului ca o finala asa ca sunt de parere ca Juventus va reusi, cu greu, sa se impuna.

Pronostic Juventus Inter 1 – Cota 2.45!