La ce case de pariuri online poti paria pe cartonase in 2022

Sunt multi pariori care aleg sa joace pariurile speciale oferite de case de pariuri online in locul celor clasice de tipul rezultat final sau total goluri.

pariuri pe cartonașe - top agenții

Pariurile pe cartonase sunt din ce in ce mai mult alese de pariuri dar trebuie sa tii cont de mai multe lucruri. Arbitrul care conduce meciul sau statistica echipelor in functie de numarul cartonaselor primite sunt doar 2 dintre acestea. Un alt factor de luat in calcul este campionatul pe care pariezi. De exemplu, la cartonase galbene Liga 1 sta foarte bine, in sensul ca se acorda foarte multe avertismente.

In continuare o sa-ti prezint casele de pariuri online unde poti juca ponturi pariuri pe cartonase care sunt din ce in ce mai populare iar casele de pariuri incearca sa ofere o oferta cat mai complexa.

Case de pariuri online recomandate unde poti paria pe cartonase

1. Betano

La Betano gasesti o oferta foarte vasta la campionatele importante de fotbal unde poti paria pe total cartonase atat pe fiecare echipa cat si pe total. Mai poti paria pe handicap cartonase, cine ia primul cartonas, daca o echipa primeste cartonas rosu, intervale de timp cand se acorda cartonase sau ce jucatori primesc cartonas.

pariuri pe cartonașe - betano

Avantajul de a paria pe cartonase la casa de pariuri online Betano e si ca ofera mai multe linii la numarul de cartonase si astfel poti alege linia mai convenabila. In plus, oferta iti permite sa pariezi si la live fotbal pe cartonase, trebuie doar sa urmaresti meciuri live de fotbal.

Joaca AICI pariuri pe cartonase si ai bonus 500 RON la prima depunere!

2. Fortuna

Si la Fortuna gasesti o oferta buna pe acest tip de pariere unde poti paria daca se va acorda cartonas rosu si pe numarul total de cartonase galbene. Exista posibilitatea sa pariezi pe mai multe linii la total cartonase galbene pe meci cat si in fiecare repriza, atat pe numarul total de cartonase galbene cat si pe fiecare echipa in parte.

Da click AICI si ai bonus 500 RON la Fortuna!

3. 888 Sport

Poti juca la 888 pariuri pe clasicul total cartonase in meci cat si pe fiecare echipa in parte unde gasesti o oferta bogata cu multe linii. Avantajul la aceasta casa de pariuri online este ca poti paria pe langa pariul daca se va acorda cartonas rosu in meci si pe fiecare echipa daca primeste cartonas rosu sau nu. Mai poti paria pe cine primeste primul cartonas, cine are mai multe cartonase si pe handicap cu 3 variante.

Cel mai mare bonus cu care poti paria pe cartonase, oferit de 888Sport, este AICI!

4. Winmasters

Pariurile pe cartonase le regasesti si in oferta casei de pariuri online Winmasters dar intr-un numar mai mic unde ai doar o singura linie la total cartonase atat pe meci cat si pentru fiecare echipa in parte. Mai poti efectua pariuri pe cine ia primul sau ultimul cartonas, daca se acorda cartonas rosu, handicap la numarul total de cartonase si pe ce jucator va primi cartonas.

Deschide cont AICI la Winmasters si primesti bonus 550 LEI!

5. Unibet

La Unibet gasesti o oferta destul de bogata la cartonase cu mai multe optiuni unde poti alege pariul dorit dintre mai multe linii la acelasi tip de pariu. Poti juca total cartonase pe fiecare echipa cat si pe total cartonase in meci, dar si pe handicapul cu 2 sau 3 variante. Mai poti paria daca o echipa primeste cartonas rosu sau daca se va acorda cartonas rosu in meci si pe care echipa va primi primul cartonas in meci. Mai mult, poti paria pe cartonașe par impar, adică la ”par” câștigi cu 0, 2, 4, 6, 8 etc cartonașe în meci și pierzi cu 1, 3, 5, 7 etc avertismente.

Joaca AICI un prim pariu fara risc pe cartonase cu o miza de pana la 300 RON!

6. Betfair

In oferta de la Betfair regasesti pariuri pe intervale de 15 minute daca se va acorda sau nu cartonas chiar si pe fiecare echipa in parte. Ai o oferta bogata chiar si la pariurile pe cartonas rosu, acolo unde poti alege daca un jucator va fi eliminat sau in ce repriza o echipa va primi cartonas rosu. Poti alege si pariuri precum „care echipa va primi primul sau ultimul cartonas” sau in ce repriza se vor acorda mai multe cartonase.

Da click AICI si ai parte de bonusuri de pana la 500 RON cu care sa joci pe cartonase!

7. Netbet

La Netbet o sa ai parte de o oferta mai slaba decat la celalalte case de pariuri unde poti paria doar pe o singura linie la total cartonase in meci si handicap cartonase in meci. Pe langa acestea mai regasesti in oferta doar 3 tipuri de pariuri unde poti paria pe care echipa va lua primul sau ultimul cartonas in meci si ce jucator va primi cartonas.

Dechide cont AICI la Netbet si primesti un pariu fara risc de 500 RON!

Leave a Comment: