Leicester – Manchester United Ponturi Pariuri 16.10.2021

leicester manchester united ponturi pariuri

Sambata, 16.10.2021, in etapa a 8 -a din aceasta editie de Premier League, Diavolii Rosii joaca in deplasare la Leicester, intr-un meci foarte important pentru gazde.

Partida se va juca pe King Power Stadium, incepand cu ora 17:00 si va fi arbitrata de englezul C. Pawson.

leicester manchester united ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pariati pontul propus la casa de pariuri PUBLICWIN!

Leicester

Leicester nu are un debut de sezon prea bun, fiind clasata pe locul 13 in campionatul englez dupa primele 7 etape, cu doar 8 puncte acumulate.

In ultimele 5 partide disputate in Premier League, acesta au obtinut o singura victorie, impotriva celor de la Norwich, in deplasare cu scorul de 1-2.

Vin dupa 4 partide in care nu au reusit sa invinga vreo echipa in campionat, din care 2 sunt rezultate de egalitate, cu Crystal Palace si Burnley si doua infrangeri, cu cei de la Brighton si Manchester City.

Manchester United

Venirea superstarului C. Ronaldo inapoi pe Old Trafford se simte in jocul diavolilor, atat pe teren cat si in vestiar, echipa fiind clasata pe locul 4, dupa primele 7 etape, cu 14 puncte.

Manchester United este una din pretendentele la titlu, fiind la doar 2 puncte distanta de prima pozitie in campionat, care este ocupata de Chelsea cu 16 puncte.

Nu au mai castigat de 2 etape in campionatul englez, dupa un rezultat de egalitate pe teren propriu cu Everton si o infrangere suferita impotriva celor de la Aston Villa tot pe teren propriu.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Leicester ( 4-4-2): Schmeichel – Bertrand, Vestergaard, Soyuncu, Castagne- Barnes, Tielemans, Chodhury, Lookman – Vardy, Iheanacho

Manchester United ( 4-2-3-1): DeGea – Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw – McTomminay, Fred – Greenwood, Bruno Fernandes, Pogba – C.Ronaldo.

Absenti

Leicester: W. Fofana, J.Justin, W. Ndidi

Man. United: R. Varane, A. Diallo

Istoric confruntari directe

In ultimele 5 confruntari directe, doua partide au fost castigate de diavolii rosii, 2 de catre Leicester iar 1 s-a terminat la egalitate. Cea mai recenta partida a fost castigata de Leicester, in deplasare cu scorul de 1-2.

Leicester – Manchester United Ponturi Pariuri Paul0722

Urmariti pontul propus pentru acest meci precum si alte ponturi Premier League pe site-ul nostru!

Manchester United vine dupa doua etape in care nu a mai simtit gustul victoriei, dupa un inceput de sezon foarte bun. Credem ca jucatori se vor mobiliza si vor incerca sa se mentina in cursa pentru titlu.

Leicester nu traverseaza o perioada foarte buna, intrucat nu au mai castigat o partida in campionatul intern de 4 etape, iar diavolii rosi vor incerca sa profite de aceasta situatie.

Credem ca Manchester United nu se va incurca in aceasta partida si vom miza astfel pe faptul ca ambele echipe vor inscrie si pe o sansa dubla a diavolilor rosii.

Pronostic Leicester – Manchester United : X2 si GG – Cota 2.18!