Leipzig – Club Brugge ponturi pariuri 28.09.2021

leipzig club brugge ponturi pariuri

Leipzig o intalneste pe Club Brugge in etapa cu numarul doi din acest sezon de Liga Campionilor. Meciul se va juca marti de la ora 22:00 pe Red Bull Arena. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.55 la agentia de pariuri sportive online Unibet!

leipzig club brugge ponturi pariuri

Leipzig.

A castigat cu usurinta ultimul meci jucat impotriva lui Hertha partida terminandu-se cu scorul zdrobitor de 6-0.

Leipzig a avut un meci spectaculos in prima etapa a Ligii Campionilor impotriva lui Manchester City, partida terminandu-se cu victoria „Cetateniilor” cu scorul de 6-3.

Gazdele au inceput neasteptat de prost acest sezon de Bundesliga. Echipa se situeaza pe locul 10 in clasament si a obtinut doua victorii, o remiza si trei infrangeri dupa primele 6 partide jucate. A marcat in 8 din ultimele 10 partide jucate jucate pe teren propiu.

Club Brugge.

A remizat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Leuven partida terminandu-se cu scorul de 1-1.

Club Brugge a produs un rezultat surpriza in prima etapa a Ligii Campionilor, echipa a remizat cu scorul de 1-1 impotriva favoritei la castigarea trofeului, PSG.

Oaspetii au inceput bine acest sezon intern echipa obtinand 5 victorii, 3 remize si o singura infrangere dupa primele 9 partide jucate si momentan se situeaza pe primul loc in clasament. Au marcat in 9 din ultimele 10 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Leipzig (3-4-2-1): Gulacsi; Klostermann, Simakan, Orban; Mukiele, Kampl, Haidara, Szoboszlai; Nkunku, Forsberg; Poulsen.

Club Brugge (4-4-1-1): Mignolet; Mata, Hendry, Nsoki, Sobol; Sowah, Balanta, Rits, Lang; Vanaken; De Ketelaere.

Absenti:

Leipzig: Sarrachi, Olmo, Angelino, Halstenberg.

Club Brugge: Providence, Vomer.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua adversare se intalnesc pentru prima data in istorie intr-o confruntare directa.

Ponturi pariuri Leipzig – Club Brugge – MRRazvan.

Leipzig are moralul ridicat dupa ce a obtinut victoria binemeritata din meciul precedent. Pe teren propiu gazdele se descurca bine, echipa pierzand numai 6 din ultimele 25 de confrutnari jucate in toate competitiile si cu siguranta antrenorul Jesse Marsch va dori sa obtina maximul de puncte din aceasta confrutnare.

Clubb Brugge a reusit sa termine sezonul trecut de Liga Campionilor pe locul 3 dintr-o grupa mult mai accesibila decat cea de anul acesta iar echipa spera acum, realist, la un loc ce ar duce-o in optimile Europa League.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Unibet.

Gazdele au reusit sa treaca mai departe si sa se califice in optimi in sezonul trecut de Champions League dintr-o grupa din care echipa nu parea favorita. Leipzig a reusit sa castige toate trei meciurile jucate pe teren propiu impotriva lui Basakeshir (2-0), PSG (2-1) si Manchester United (3-2).

Desi echipa are o forma buna de moment ajungand la 4 meciuri fara infragere, in Liga Campionilor Club Brugge a obtinut numai 2 victorii din ultimele 13 partide jucate.

Pentru ponturi pariuri Liga Campionilor ma astept ca victoria precedenta obtinuta de Leipzig sa nu fie o simpla coincidenta la fel cum nu a fost faptul ca echipa a acumulat sezonul trecut maximul de puncte pe teren propiu in grupele Ligii Campionilor. Cred ca gazdele vor reusi sa se impuna asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Leipzig Club Brugge 1 Solist – Cota 1.55!