Levante – Granada Ponturi pariuri 01.11.2021

levante granada ponturi pariuri

Luni, 01.11.2021, etapa cu numarul 12 din Spania LaLiga se incheie cu partida dintre Levante contra Granada, intr-un meci intre doua echipe care se pozitioneaza in ultima parte a clasamentului.

Partida se va disputa pe Estadi Ciutat de Valencia( Valencia), incepand cu ora 22:00 si va fi arbitrata de spaniolul J. Sanchez.

levante granada ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri PUBLICWIN!

Levante

Gazdele partidei se claseaza pe locul 19 din 20 in Spania LaLiga, cu doar 6 puncte obtinute in primele 11 etape ale sezonului. Nu au obtinut nicio victorie in acest sezon, cele 6 puncte sunt rezultatul a 6 remize. De asemenea au suferit 5 infrangeri pana acum.

Au un debut de sezon foarte slab, in ultimele 6 partide disputate, au 4 infrangeri, dintre care 3 consecutive si doua rezultate de egalitate, pe teren prorpiu cu Getafe, scor 0-0 si cu Atletico Madrid, scor 2-2.

Din punct de vedere defensiv, au cea mai slaba aparare din campionat, cu 20 de goluri cedate pana acum, iar ofensiva acestora nu a reusit sa inscrie decat 11 goluri, o medie de 1 gol marcat pe meci.

Granada

Nici oaspetii nu au un sezon cu mult mai bun decat gazdele, fiind clasati pe locul 17 in Spania LaLiga, insa au un meci mai putin disputat. Au doar 8 puncte dupa primele 10 meciuri jucate si o singura victorie pana in acest moment, pe teren propriu cu Sevilla, scor 1-0.

Au suferit 4 infrangeri doar in acest sezon si au obtinut 5 rezultate de egalitate. In ultimele 5 partide disputate au 2 infrageri, victoria cu Sevilla si in ultimele 2 meciuri au remizat, in deplasare la Osasuna, scor 1-1 si pe teren propriu cu Getafe, scor 1-1.

Din punct de vedere ofensiv, sunt a 3-a cea mai slaba echipa, cu doar 8 goluri marcate pana acum, iar defensiva acestora a incasat 14 goluri, o medie de peste 1 gol per meci cedat.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Levante(4-4-2): Fernandez – Miramon, Son, Vezo, Franquesa – Martinez, Pepelo, Malsa, Bardhi – Gomes, Morales

Granada(4-3-3): Maximiano – Quini, Diaz, Abram, Neva – Gonalons, Milla, Rochina – Machis, Bacca, Suarez.

Absenti

Levante: J. Campana, R. MArti, G. Melero, S. Mustafi, S. Postigo, N. Radoja, Rober Pier

Granada: D. Duarte, Y. Eteki, M. Gonalons, I. Ruiz.

Istoric confruntari directe

3 din ultimele 4 confruntari directe mai recente, s-au terminat la egalitate, ambele echipe marcand minim un gol. Levante s-a impus in deplasare o singura data cu scorul de 1-2.

Levante – Granada Ponturi Pariuri Paul0722

Pe site-ul nostru gasiti pronosticult pentru aceasta partida precum si alte ponturi LaLiga oferite de tipserii nostri!

Levante are o singura infrangere pe teren propriu in acest sezon, cu Celta Vigo, fiind si singurul meci pe teren propriu in care nu a marcat niciun gol. Granada nu are nicio victorie in deplasare in acest sezon de LaLiga, avand in palmares 3 rezultate de egalitate si doua infrangeri suferite, cu Celta Vigo si Vallecano si au marcat doar 2 goluri in 5 partide jucate in deplasare pana acum.

In ultimele 7 confruntari dintre aceste doua formatii, au marcat ambele si in 5 dintre acestea s-au marcat peste 2.5 goluri, iar in aceasta confruntare nu credem ca se va desfasura altfel. Levante sigur va cauta prima victorie din acest sezon si va juca foarte ofensiv, dar avand in vedere faptul ca are cea mai slaba defensiva din campionat este foarte probabil sa cedeze un gol.

Vom miza astfel in aceasta partida pe o sansa dubla a gazdelor si de asemenea pe faptul ca ambele echipe vor marca.

Pronostic Levante – Granada: 1XGG! Cota 2.44!