Manchester United – Leicester ponturi pariuri 11.05.2021

Old Trafford din Manchester va fi gazda derby-ului dintre Manchester United si Leicester, doua echipe aflate in careul de asi din Premier League Spania. Meciul va avea incepere marti seara de la ora 20:00 si va putea fi urmarit in transmisiune directa pe Eurosport 1.

K-boom v-a pregatit un pont cu o cota de 1.87 pentru acest duel , pe care il va juca la Netbet. C. Pawson va conduce de la centru aceasta confruntare de interes maxim.

Manchester United.

Vine dupa o victorie de moral obtinuta in stilul in care ne-a obisnuit in ultima perioada, fiind condusa la pauza cu 1-0, Fernandes, Greenwood si Cavani, reusind sa aduca cele 3 puncte. In acest moment ocupa pozitia secunda in Premier League, cu sanse doar matematice la castigarea trofeului.

Accederea in finala Europa League este un pas important pentru elevii lui Solsjkaer, avand prima sansa la victorie in aceasta ultima mansa. Pe teren propriu este neinvinsa in ultimele 11 partide de acest gen jucate in toate competitiile.

Pozitia a treia in clasamentul marcatorilor este ocupata de Bruno Fernandes, cu 17 goluri si 11 pase de gol.

Leicester.

Spre deosebire de adversara din aceasta seara, a fost invinsa surprinzator, in ultima runda, de Newcastle, cu 4-2, chiar pe teren propriu.fapt ce a facut-o pe Chelsea sa ii fure ultima pozitie de pe podium. Inca mai are sanse sa termine pe 3, despartind-o doar un punct de Chelsea.

Aceasta infrangere este singura in precedentele 5 meciuri jucate in Premier League. In ultimele 15 partide jucate in deplasare, a suferit doar un esec, cel impotriva lui West Ham cu scorul de 3-2.

Ca si in sezonul precedent Jamie Vardy este golgeterul echipei, pana acum marcand de 13 ori.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Manchester United (4-5-1): De Gea – Bissaka, Shaw, Lindeloff, Bailly – Fernandes, McTominay, Greenwood, Pogba, Matic – Cavani.

Leicester (4-4-2): Schmeichel – Fofana, Castagne, Soyuncu, Pereira – Tielemans, Maddison, Albrighton, Ndidi – Vardy, Iheanacho.

Absenti.

  • Sevilla: Nu este cazul.
  • Atletico Madrid: Carrasco, Dembele si Joao Felix.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat in tur si a fost castigata de Atletico Madrid cu scorul de 2-0.

Ponturi pariuri Manchester United – Leicester – K-boom.

Mi-a atras atentia acest derby al Angliei, pentru care desi bookmakerii ne ofera cote mari la un castig al celor din Manchester, eu am ales un pronostic favorabil lor. Ma astept sa castige gazdele , dar pentru a fi mai sigur voi merge pe faptul ca acestia vor castiga cel putin o repriza, care ne ofera o cota frumusica. Forma foarte buna prin care trec Fernandes&Co ii da favoriti si pentru acest duel, avand in vedere ca oaspetii au fost umiliti de Newcastle in etapa precedenta.

In toate cele 14 intalniri directe jucate cu manchester United in calitate de echipa gazda, vulpile de la Leicester au reusit sa castige o singura data, in urma cu 23 de ani, in rest sunt 10 victorii de partea gazdelor si 3 rezultate de egalitate. De asemenea va recomand sa accesati pronosticuri pariuri azi, pentru a vedea ce v-au pregatit si colegii mei.

Pronostic Manchester United – Leicester: Manchester United sa castige cel putin o repriza – 1.87.