Chelsea – Wolverhampton ponturi pariuri 27.01.2021

Chelsea - Wolves ponturi pariuri

Runda cu numarul 20 din Premier League le aduce fata in fata pe Chelsea Londra si Wolverhampton Wanderers. Meciul are loc miercuri, pe Stamford Bridge, de la ora 20:00. VEZI mai jos pontul pe care am mizat! Cota 1.63!

Chelsea - Wolves ponturi pariuri

Chelsea.

Vine dupa un meci disputat in FA Cup; s-a impus cu 3-1 in fata celor de la Luton (toate cele 3 goluri au fost marcate de Tammy Abraham).

Frank Lampard a fost demis de la „carma” echipei, in locul acestuia fiind instalat primul manager german din istoria „albastrilor”, Thomas Tuchel.

Dupa cele 19 runde pe care le-a disputat a acumulat 29 de puncte. Are 8 victorii, 5 egaluri, 6 infrangeri si un golaveraj de 33:23. Tammy Abraham este principalul marcator al echipei cu 6 reusite.

Wolverhampton.

La fel ca adversara din aceasta confruntare, vine dupa o partida disputata in FA Cup. S-a impus cu 0-1 pe terenul celor de la Chorley (singurul gol al partidei a fost marcat de Vitinha).

Este fara succes in ultimele 6 runde din fotbal Anglia Premier League (4 infrangeri si 2 rezultate de egalitate). In precedenta etapa a pierdut pe propriul teren cu 2-3 in fata celor de la West Bromwich Albion.

Dupa cele 19 runde pe care le-a jucat pana acum a strans 22 de puncte. Are 6 victorii, 4 egaluri, 9 infrangeri si un golaveraj de 21:29.

Willian Jose a fost adus sub forma de imprumut de la Real Sociedad, insa atacantul brazilian nu va evolua in meciul de miercuri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Chelsea (4-3-3): Mendy – James, Rudiger, Thiago Silva, Chilwell – Kovacic, Jorginho, Mount – Havertz, Abraham, Werner.

Wolverhampton (4-3-3): Rui Patricio – Semedo, Boly, Coady, Ait-Nouri – Dendoncker, Ruben Neves, Joao Moutinho – Traore, Silva, Neto.

Absenti.

  • Chelsea: Kante.
  • Wolverhampton: Marcal, Jimenez, Jonny, Podence, Willian Jose.

Istoric Confruntari Directe.

  • In 4 din ultimele 5 intalniri directe s-a marcat din ambele tabere.
  • Wolverhampton este fara victorie pe Stamford Bridge (6 infrangeri si 1 egal).

Ponturi pariuri Chelsea – Wolverhampton – ionel_iulian94.

In confruntarea de pe Stamford Bridge am mers pe mana londonezilor. Din categoria ponturi 1X2, rezultat final 1 este cotat cu 1.63 la Fortuna.

Cu un nou antrenor, jucatorii lui Chelsea vor incerca sa faca o partida cat mai buna pentru a impresiona si pentru a demonstra ca merita sa fie in primul 11.

Wolverhampton NU se simte bine pe Stamford Bridge; formatia pregatita actualmente de Nuno Espirito Santo a pierdut 6 din ultimele 7 deplasari de pe Stamford Bridge.

Cu exceptia lui Kante, Tuchel are la dispozitie toti jucatorii importanti.

De partea cealalta, Wolverhampton se confrunta cu mai multe indisponibilitati de baza.

Pronostic Chelsea – Wolverhampton & Cota: Rezultat meci 1 – 1.63