Clinceni – Botoșani Ponturi Pariuri 27.01.2021

Clinceni - Botoșani ponturi pariuri 27012021

Duel tare pentru locurile de play-off în Liga 1. Academica primește vizita celor de la Botoșani într-o înclenștare ce se anunță extrem de fierbinte. Partida va începe la ora 14:30 și va fi în direct pe: Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Sport +.

Superbet este una dintre operatorii de pariuri de top de la noi din țară. Află de aici tot ce trebuie să știi despre Superbet. Urmărește analiza celor 2 echipe și vezi dacă ești de acord cu predicția mea din cadrul agenției Superbet.

Clinceni - Botoșani ponturi pariuri 27012021

Clinceni

Echipa lui Ilie Poenaru este pe locul 6 în Liga I, cu 26 de puncte, după 18 etape. Clinceni, alături de Viitorul sunt echipele cu cele mai multe egaluri obținute în acest sezon, 8 la număr.

În ultimele 5 meciuri, Academica a obținut: 3 egaluri și 2 înfrângeri în deplasările de la Cluj 3-1 și Târgoviște 2-1.

Formația de la periferia capitalei nu a mai pierdut pe teren propriu de la jumătatea lunii octombrie, atunci când liderul campionatului, Fcsb o învingea pe Academica cu scorul de 0-2.

Botoșani

Echipa lui Marius Croitoru se află pe locul 7 al Ligii I, cu 24 de puncte adunate în 18 etape. Până acum formația moldavă are un parcurs simetric care indiferent de rezultatul acestui meci va fi stricat. Elevii lui Croitoru au obținut în 18 meciuri: 6 victorii, 6 remize și 6 înfrângeri.

În ultimele 5 meciuri jucate, Botoșani a obținut: 3 victorii un egal și o înfrângere.

Hamidou Keyta este în mare formă în acest sezon. Atacantul moldovenilor a marcat 11 goluri până acum, fiind al treilea în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga 1 din acest sezon.

Echipele Probabile și Absenți

Echipele Probabile

Clinceni (4-3-3): Vâlceanu – Pashov, Jutric, Gardoș, Pârvulescu – Dumitriu, Cebotaru, Cascini – Popa, Chunchukov, Cordea.

Botoșani (4-3-3): Hankic – Patache, Haruț, Șeroni, Țigănașu – Florescu, Rodriguez, Ongenda – Roman, Al Mawas, Keyta.

Absenți

Clinceni: Dobrescu, Patriche, Andronic

Botoșani: Meleke, Moescu, Papa, Chalkiadakis, Sekou.

Vezi AICI toate cotele pentru Clinceni – Botoșani

Istoric Confruntări Directe

Toate 3 confruntările dintre aceste 2 echipe din cadrul Ligii I s-au încheiat la egalitate.

Ponturi Pariuri Clinceni – Botoșani. David96

Academica a remizat în 3 din ultimele 5 meciuri jucate în Liga I. Iar având în vedere că în urma unui egal Botoșani va rămâne la aceiași distanță în spatele ei, Clinceni urmând să ocupe tot locul 6 la sfârșitul etapei, cred că Poenaru ar fi mulțumit cu un egal din această partidă.

Botoșani are un moral fantastic în urma ultimelor 2 victorii din ultimele 2 etape. Dar Clinceni cu siguranță este o nucă mai tare în acest moment decât Poli Iași și Dinamo. În 3 din ultimele 5 etape jucate de elevii lui Marius Croitoru aceștia au terminat la egalitate la pauză sau la finalul meciului cu echipa adversă.

Având în vedere că meciul este unul foarte important pentru accesul în play-off, fiind așa numitul „meci de 6 puncte”, cred că partida va fi foarte tacticizată iar golurile vor întârzia să apară cel puțin în prima repriză.

Pronostic: Clinceni – Botoșani: PsF X – Cota 1.64

Pariază Pronosticul AICI – BONUS 500 RON