Cum te înregistrezi la Maxbet în 2021

Motive ca să deschizi cont la această casă de pariuri online sunt o mulțime, de exemplu bonusul de bun venit de pana la 700 RON), prin urmare m-am gândit că ar fi bine de știut și cum te înregistrezi la Maxbet, pas cu pas.

Cum te înregistrezi la Maxbet
Mai jos găsești toate informațiile necesare despre cum să deschizi cont la Maxbet, o casă de pariuri cu o creștere semnificativă pe piață în ultima perioadă. Pașii sunt foarte simpli:

Dacă ai accesat site-ul operatorului Maxbet atunci în browser îți va apărea o imagine ca și aceasta: maxbet 700 ron pentru clienții noi

Acum trebuie să dai click pe butonul ”Înregistrează-te” de sub imagine.

  • Important! Prenumele și numele de familie trebuie trecute exact ca-n cartea de identitate (fără prescurtări sau porecle), altfel vei întâmpina probleme mari în etapa de verificare a contului.
  • Același lucru este valabil și pentru data nașterii și Codul Numeric Personal (CNP).
  • Sfat: la adresa de e-mail este indicat să scrii o adresă pe care o folosești curent, astfel încât să nu ratezi promoții, bonusuri sau notificări importante pe care le poți primi de la echipa Maxbet. Este obligatoriu ca adresa introdusă să fie validă.

Prin bifarea căsuței din subsolul imaginii practic declari că ai peste 18 ani și ești de acord cu regulile prevăzute pentru pariere de către echipa Maxbet.

După ce ți-ai introdus propriile date personale (cele introduse de mine sunt fictive) dă click pe Umătorul pas. Îți va apărea apoi a doua imagine.

  • ImportantLa adresă trebuie să treci localitatea care apare-n cartea de identitate, indiferent dacă locuiești acolo sau în altă parte.

Completează și aceste câmpuri cu datele tale, iar apoi treci la pasul următor. Aici trebuie să scrii doar numele de utilizator, parola și să selectezi moneda și limba în care să-ți fie afișat site-ul (engleza sau română). Exemplul următor te poate ajuta.

  • Important! Este obligatoriu să introduci o parolă ”puternica”, adică una care să cuprindă atât litere, cât și cifre. Pentru o securitate mai ridicată a contului ar trebui să folosești cel puțin o literă mare și una mică. Ajută mult și utilizarea unuia dintre simbolurile ”!, @, #, $, %, ^, &”.
  • Numele de utilizator este cel care-ți va apărea pe site atunci când pariezi. Poți să alegi aproape orice nume vrei, fără să ții cont de numele și prenumele tău, cu condiția ca respectivul nume de utilizator să nu fi fost folosit deja de un alt jucător.
  • Sfat: nu modifica nimic la câmpurile ”Moneda” și ”Limba”. Ele sunt setate implicit pe moneda noastră națională și limba română.

Mai ai un singur lucru de făcut: dă click pe butonul ”ÎNREGISTRARE” din chenarul roșu (în partea dreapta jos a ecranului), iar din acest moment ești client Maxbet și poți efectua maxbet login.

Sper că acest articol ți-a fost de ajutor să înveți cum te înregistrezi la Maxbet. Dacă întâmpini probleme sau dacă ai nevoie de orice alte informații legate de casa de pariuri Maxbet te rog să ne scrii-n comentarii și-ți vom răspunde prompt.

Deschide cont AICI la casa de pariuri online Maxbet!

Leave a Comment: