Dinamo – Gaz Metan ponturi pariuri 27.01.2021

pronosticuri pariuri dinamo vs gaz metan

Duminica seara de la ora 20:00 vom avea un duel pentru runda 19 din Liga 1, intre 2 adversari care trec prin forme diferite, dar ambi in foame de puncte. Vezi ce spun datele statistice si care este pontul pe care ti-l propun!

pronosticuri pariuri dinamo vs gaz metan

Meciul dintre cele doua echipe din partea a doua a clasamentului, va putea fi urmarit in transmisiune directa pe Digi Sport 1, Look Sport + si Telekom Sport. K-boom v-a pregatit pentru acest duel un pronostic cu cota 1.62, pe care il puteti combina cu alte pronosticuri oferite de tipsterii 10pariuri.

Dinamo.

Din pacate cainii rosii trec printr-o perioada foarte grea, atat financiar cat si al jucatorilor disponibili, si le-au oferit suporterilor doua infrangeri dezamagitoare la rand, in ultima etapa fiind umilita la Botosani, cu scorul de 4-0.

Locul 11 este unul slab pentru aceasta, dar si realist avand in vedere situatia clubului. A reusit sa castige doar de 2 ori in cele 9 meciuri jucate pe teren propriu.

Dupa plecarea lui Borja, Deian Sorescu a ramas cel mai prolific jucator al echipei cu 3 goluri reusite si 5 pase de gol.

Gaz Metan.

Este o echipa in crestere de forma ajungand la 4 meciuri consecutive in care nu a fost invinsa, reusind 3 victorii si un rezultat de egalitate. Acest parcurs a departat-o pentru moment de ultimele locuri.

In acest moment ocupa locul 9 cu 23 puncte si cu un golaveraj negativ, cu 24 goluri marcate si 28 primite. In deplasare a jucat 9 etape, reusind sa castige 3, sa obtina un rezultat de egalitate si sa fie invinsa de 5 ori.

Nicolao Dumitru este cel mai bun marcator al echipei, acesta reusind sa o bage de 7 ori „in ate”.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Dinamo (4-4-2): Esanu – Radu, Ehmann, Bejan, Sorescu – Fabbrini, Achim, Rauta, Cretu – Borcea, Gueye.

Gaz Metan (4-2-3-1): Plesca – Butean, Baco, Yuri, Trif – Alceus, Junior – Valente, Chamed, Horsia – Nitu.

Absenti.

  • Dinamo : Anton, Grigore si Gol.
  • Gaz Metan: Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a fost cea din turul campionatului, cand am avut parte de o victorie a bucurestenilor cu scorul de 3-1.

Ponturi pariuri Dinamo – Gaz Metan – K-boom.

Miercuri vom avea o partida intre 2 echipe care se lupta pentru iesirea din a doua parte a clasamentului. Am ales pentru voi acest meci intre doua echipe cu aparari destul de slabe si o sa merg pe un pronostic pe goluri, in care trebuie sa avem minim 2 goluri si maxim 5. Acest pont il voi juca la Winmasters una dintre cele mai interesante case de pariuri, din punct de vedere al cotelor!

Echipa gazda a avut in 5 din ultimele 6 partide, peste 1.5 goluri in meci maxim 5 goluri, in victoria cu Poli Iasi, cu scorul de 4-1. De asemenea Gaz Metan a avut parte de minim 2 goluri si maxim 5 pe partida in 4 din precedentele 5 jucate. In 16 din precedentele 17 dueluri directe s-au marcat goluri fix in acest interval.

Pronostic Dinamo – Gaz Metan: Interval goluri 2-5 – 1.62.