Maxbet – tot ce trebuie sa stii despre pariurile live in 2021

Pariurile live sunt o componenta esentiala din ”repertoriul” oricarui parior care se respecta. De fapt, pariurile pe evenimente in desfasurare au (teoretic) sanse mai bune de reusita, asta deoarece ai deja mult mai multe informatii disponibile legate de meci (stii jucatorii din teren, vezi ritmul meciului etc.).

maxbet pariuri live informații utile

Maxbet sta bine la capitolul pariuri live si iti furnizeaza o multime de variante de pariere pe evenimentele in desfasurare, chiar si pe cele din competitii mai exotice.

Dezavantajul major, poate si singurul, este acela ca Maxbet nu ofera si streaming live pentru partide. Asta inseamna ca nu vei putea sa urmaresti live meciul pe site-ul operatorului, astfel ca va trebui sa apelezi la o platforma alternativa de streaming daca doresti sa vizionezi partida pe care vrei sa joci live ponturi pariuri.

Odata depasit acest inconvenient, pariurile live pe site-ul Maxbet sunt extrem de simplu de gasit. Modul de a selecta optiunile de pariere este aproape identic cu cel pentru pariurile pre-meci.

maxbet pagină pariuri live

Mai mult, vei gasi statisticile live de la fiecare partida disponibila pe site-ul Maxbet in momentul in care o selectezi, asa cum poti sa observi si in imaginea de mai sus. De asemenea, iti este indicat si care dintre echipe se afla in atac/in posesie, cu o mica intarziere, desigur fata de meciul live.

Deschide acum un cont la Maxbet si pariaza live! Ai un bonus de 700 RON!

Leave a Comment: