Maxbet Pariuri – depuneri si retrageri

In acest articol iti prezint toate modalitatile de depunere si retragere a banilor in/din contul de la Maxbet Pariuri.

maxbet pariuri depunere și retragere

Daca inca nu ai un cont deschis la aceasta casa de pariuri online iti recomand sa nu mai stai pe ganduri: da click aici, deschide cont la Maxbet si ia-le bonusul de 700 Lei!

1. Metode de depunere la Maxbet.

Cu un simplu click pe butonul ”Depune” gasesti toate modalitatile in care poti sa iti creditezi contul la Maxbet. Site-ul casei de pariuri iti indica si timpul de procesare corespunzator fiecarui mod de a depune bani, precum si limitele minime si maxime care pot fi atinse la o singura depunere. Toate metodele de depunere sunt gratuite!

1.1 Depunerea cu cardul bancar.

Dupa ce selectezi optiunea ”Depunere Visa si Mastercard” iti va aparea pe ecran un mini-formular, precum cel din imagine:

Dupa ce ai introdus suma dorita trebuie sa completezi campurile cu detaliile cardului. Codul de securitate (CVC) este format din 3 cifre si il gasesti pe spatele cardului.

1.2 Depunere prin e-wallets (Skrill, Neteller, EcoPayz, Paysafecard) sau Trustly

Felul in care depui bani prin intermediul Paysafecard, dar si al celorlalte ”portofele electronice” este aproape identic.

Ce trebuie sa faci este sa selectezi metoda de plata, completezi adresa de e-mail sau numele contului la e-wallet, iar apoi dai click pe butonul ”Continuati”. Mai departe ti se va deschide o noua pagina unde vei primi instructiuni legate de confirmarea platii.

1.3 Depunerea prin transfer bancar

Nu o recomand, din cauza faptului ca timpul de procesare al tranzactiei este variabil si poate dura pana la 1-2 zile lucratoare.

Transferul de bani se poate face inclusiv mergand la banca sau furnizand detaliile solicitate de site-ul Maxbet dupa selectarea optiunii Transfer Bancar (nume banca, cont IBAN, titular cont etc.).

2. Metode de retragere la Maxbet.

Poti accesa meniul de retrageri dand un click pe numele tau, afisat in coltul dreapta sus al site-ului Maxbet. Apoi selectezi ”Retrageri si Tranzactii” si iti vor aparea 2 posibilitati de a retrage sume din contul tau.

maxbet metode retragere

2.1 Retragerea prin card bancar.

Inainte de a proceda la retragere, asigura-te ca ai efectuat verificarea contului. Aceasta este o procedura obligatorie si nu vei putea retrage nici un leu din cont pana cand identitatea ta nu a fost verificata.

Suma minima care poate fi retrasa este de 50 de lei si suma maxima este 192.000 de lei. Retragerea este gratuita. Daca retragi astazi, banii iti vor intra pe card in cel mult 3 zile lucratoare.

2.2 Retragerea prin transfer bancar.

La fel ca si la punctul 2.1, este necesar sa ai contul verificat pentru a putea efectua o retragere.

Restul detaliilor de retragere prin transfer bancar sunt asemanatoare cu cele prin card: procedura este gratuita, iar durata este tot de 1-3 zile lucratoare.

Diferenta este ca retragerea minima este cu 3 lei mai mica (47 lei), dar nu poti retrage mai mult de 10.500 lei o data.

Leave a Comment: