Pontul zilei propus de Lavinia – 27 Ianuarie 2021

Sturm Graz și-a asigurat un avantaj liniștitor încă din prima repriza și au reușit sa castige fără prea mari probleme. Bifam un nou pronostic câștigător și sper sa mergem pe aceasta linie pana la finalul lunii. Astăzi avem încă o zi interesantă la pariuri și sper ca voi fi la fel de inspirata in alegerea făcută.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Miercuri, 27 Ianuarie !

pontul zilei

Alkmaar – Utrecht

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Alkmaar și Utrecht, meci ce contează pentru etapa cu numărul 19 din Olanda: Eredivisie !

Se anunța un meci foarte interesant și echilibrat, dar cred ca este o pâine de mancat la aceasta întâlnire. Alkmaar vânează o clasare pe podium, in acest moment fiind la 3 in puncte in spatele celor de la PSV, formația de pe locul 3 și la 4 puncte de Vitesse. Aceștia trec printr-o perioada destul de buna, iar moralul este unul ridicat după super victoria din deplasare cu Feyenoord. Doar Ajax a reușit sa o învingă in ultimele 9 meciuri oficiale, acest lucru arătând încă o data forța acestui grup.

De cealaltă parte, Utrecht ataca un loc de Play Off, fiind in acest moment la 4 puncte in spatele locului 7, ultimul ce permite calificarea. La ce au arătat pana in acest moment, nu cred ca vor reuși sa recupereze aceasta distanță, iar in aceasta șansa le dau șanse minime sa castige. Alkmaar este o formație periculoasa, mai ales pe teren propriu unde au o rata foarte buna de victorie. Nu vreau sa forțam deloc, așa ca am sa aleg varianta pauza sau final 1.

Pronostic recomandat: PSF 1 – cota 1.62 >> pariaza pontul aici! 

Pariaza pontul zilei AICI cu 500 RON BONUS !