Rangers – Lech Poznan ponturi pariuri 29.10.2020

rangers - lech poznan ponturi pariuri

Runda cu numarul 2 din Europa League le aduce fata in fata pe Glasgow Rangers si Lech Poznan. Partida are loc joi, pe Ibrox Stadium, cu incepere de la ora 22:00. VEZI mai jos pontul pe care am mizat! Cota 1.60 la agentia de pariuri sportive online PublicWin!

rangers - lech poznan ponturi pariuri

Rangers.

Vine dupa un meci disputat in campionatul intern; s-a impus pe propriul teren cu 2-0 in fata celor de la Livingston.

Traverseaza o perioada foarte buna; a reusit sa castige fiecare din ultimele 7 meciuri jucate in toate competitiile. Este neinvinsa in precedentele 15 jocuri oficiale. In 14 din aceste ultime 15 meciuri a inscris cel putin 1 gol.

In precedenta runda din Europa League s-a impus cu 0-2 in deplasarea de la Standard Liege (marcatori: Tavernier si Roofe).

Lech Poznan.

La fel ca adversara din aceasta confruntare, vine dupa un meci jucat in campionatul intern; a facut 1-1 acasa cu Cracovia (golul gazdelor a fost marcat de Muhamad Awad).

Traverseaza o perioada destul de slaba, fiind fara victorie in ultimele 3 jocuri disputate in toate competitiile (2 infrangeri si 1 egal). A incasat cel putin 1 gol in fiecare din ultimele 5 partide.

In precedenta runda din Europa League a fost invinsa acasa de Benfica cu 2-4 (cele 2 goluri ale formatiei poloneze au fost inscrise de Mikael Ishak).

Suspendat in jocul cu Benfica, Lubomir Satka va fi din nou disponibil.

In fiecare din ultimele 5 meciuri pe care le-a jucat in Europa League (toate fiind disputate in acest sezon) s-au marcat peste 2.5 goluri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Rangers (4-3-3): McGregor – Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic – Arfield, Jack, Kamara – Hagi, Morelos, Kent.

Lech Poznan (4-4-1-1): Bednarek – Czerwinski, Dejewski, Crnomarkovic, Puchacz – Skoras, Tiba, Moder, Kaminski – Ramirez – Ishak.

Absenti.

  • Rangers: Katic, Zungu.
  • Lech Poznan: Sykora, van der Hart, Butko.

Istoric Confruntari Directe.

  • Se intalnesc pentru prima data in actualul format de Europa League.

Ponturi pariuri Rangers – Lech Poznan – ionel_iulian94.

In confruntarea de joi de pe Ibrox Stadium merg pe mana gazdelor si mizez pe 1 solist.

Formatia pregatita de Steven Gerrard este in mare forma, reusind sa castige 11 din precedentele 12 meciuri oficiale disputate in toate competitiile.

Rangers a reusit sa invinga in toate cele 4 meciuri de Europa League disputate in acest sezon; a marcat in total 13 goluri si a incasat 1 singur gol.

De partea cealalta, oaspetii nu traverseaza o perioada prea buna, pierzand 2 din ultimele 3 jocuri disputate. In runda precedenta de Europa League, Lech Poznan a pierdut acasa cu 2-4 in fata celor de la Benfica.

Pronostic Rangers – Lech Poznan & Cota: Rezultat meci 1 – 1.60