Ponturi baseball MLB 27.04.2021

Lista de recomandări de astăzi are în componență 3 pronosticuri din baseball-MLB. Am ales un pariu pe over și două tips-uri pe favorite. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Atlanta Braves vs Chicago Cubs (ora 02:00)

Braves a reușit să câștige primul duel din serie, scor 8-7. Tind să cred că aceștia pot face un back-to-back în această seară. La movilă pentru gazde se va afla Ian Anderson. Puștiul a avut evoluții decente până acum.

A adunat 4 apariții la timonă în stagiunea curentă, timp în care a permis doar 8 runs pe 22 de inning-uri. Pornește cu un bilanț de 1W-0L și o ERA de 3.27. Adversarul său va fi Trevor Williams (2W-1L, cu 4.66 ERA).

Din punctul meu de vedere, „The Poject” nu are calitățile necesare pentru a putea opri ofensiva celor de la Braves. A permis 10 runs pe 19,1 inning-uri, dar să nu uităm faptul că aceste puncte au fost cedate contra unor formații precum Pirates, Mets și Brewers, grupări care nu au cifre foarte bune în atac.

În plus de asta, WHIP-ul său este de 1.50, iar precizia pare să nu fie punctul său forte în acest sezon. A permis 8 BB-uri până acum. Așa cum am spus, mă aștept ca Braves să reușească să se impună și în duelul din această seară.

Pont: Atlanta Braves câștigă meciul, cota 1.80@ Betano

Houston Astros vs Seattle Mariners (ora 03:10)

În primul duel din serie, Astros a reușit să se impună fără niciun fel de probleme, scor 5-2. Este greu de crezut faptul că Seattle poate restabi egalitatea în serie, deoarece la movilă va fi propus Marco Gonzales.

Gonzo nu a avut parte de un start de sezon foarte bun, pornind în acest duel cu un bilanț de 1W-2L și o ERA de 6.04. Pe parcursul celor 22,1 inning-uri în care s-a aflat la movilă, acesta a permis 22 de hits, 8 BB-uri și 15 runs.

Ofensiva oaspeților este destul de solidă, medie de peste 4,25 run-uri înscrise pe partidă. Nu văd cum această medie ar putea fi depășită. Pentru Astros, mingea va fi preluată de Cristian Javier.

Dominicanul vine după un debut aproape perfect în MLB. A terminat sezonul anterior cu un bilanț de 5W-2L și o ERA de 3.48. În stagiunea curentă, acesta a fost titularizat în 3 râduri, iar evoluțiile sale au fost foarte solide.

S-a aflat la aruncare pentru o perioadă de 13,2 inning-uri, timp în care a permis doar 9 hits și două run-uri. Are în prezent un bilanț de 2W-0L și o ERA de 1.32. Seattle a câștigat prima serie din acest sezon. Este timpul ca Houston să restabilească egalitatea generală.

Pont: Houston Astros câștigă meciul, cota 1.75@ Betano

Arizona Diamondbacks vs San Diego Padres (ora 04:40)

Surprinzător sau nu, D'backs deține al 2-lea cel mai eficient atac din AL, medie de 5,27 run-uri înscrise/meci. Sunt șanse foarte mari ca această medie să fie atinsă, deoarece Padres are în continuare o listă impresionantă de indisponibililăți. Majoritatea sunt din rândul aruncătorilor.

Este primul duel din serie, iar eu tind să cred că putem asista la foarte multe puncte puse pe tabelă. Cei doi starteri de astăzi avantajează fără dar și poate o linie de over. Pitching-match-up-ul este format din Merrill Kelly (1W-2L, cu 7.71 ERA) și Chris Paddack (1W-2L, cu 5.50 ERA).

Nu are sens să dezvolt aptitudinile celor doi aruncători. Cifrele spun totul. Am ales să investesc în linia de peste 8,5 run-uri. Din punct de vedere ofensiv, Arizona pornește cu un avantaj foarte solid. În cele 6 jocuri disputate pe Chase Field, roșiaticii ce reușit să înregistreze o medie de 6 run-uri înscrise/meci.

De cealaltă parte, San Diego s-a descurcat mult mai bine atunci când au venit din poziția de echipă vizitatoare. Au un bilanț de 8 victorii și 3 înfrângeri. În deplasare, aceștia au o medie de circa 5 run-uri marcate pe partidă.

În plus, în 4 din ultimele 5 întâlniri directe susținute pe arena Arizonei, tabela de marcaj a indicat un total de cel puțin 9 puncte înscrise.

Pont: Peste 8,5 run-uri, cota 1.80@ Betano