Mozzartbet - tot ce trebuie sa stii despre aceasta casa de pariuri online

Agentia de pariuri online Mozzartbet

agentia de pariuri online mozzartbet

Despre Mozzartbet

Prezenta in Romania in randul agentiilor stradale, Mozzartbet a trecut din 2017 si in mediul online. A primit din partea ONJN licenta L1170649W000686, aceasta fiind valabila pana in 28 februarie 2027.

Interesant este faptul ca Mozzartbet face parte dintr-o companie inregistrata in Romania. Este vorba de SC New Mozzart SRL, companie cu sediul in Timisoara.

In mediul offline Mozzartbet opereaza inca din anul 2006, dar nu este la fel de cunoscuta precum Superbet sau Casa Pariurilor deoarece n-are foarte multe sucursale.

Primul pariu la Mozzartbet

In momentul in care ai dat click pe cota unui anumit pronostic acesta va aparea pe “ticketul” de pariuri in partea dreapta a paginii web. Pentru a vedea pronosticul ales da click pe sageata, moment in care se va deschide biletul de pariuri.

Cum joci un pariu simplu la Mozzartbet?

Odata ales pronosticul nu trebuie decat sa scrii miza in casuta din dreptul la “Suma RON” si sa dai click pe butonul “JOACA BILETUL“.

 

Cum joci un bilet multiplu la Mozzartbet?

Biletul multiplu se pariaza la fel ca biletul simplu, scriind miza in casuta din dreptul la “Suma RON” si dand click pe butonul “JOACA BILETUL“.

Cum joci un bilet in sistem la Mozzartbet?

Dupa adaugarea a cel putin 3 pronosticuri va trebui sa schimbi modul tiketului in “TIP SISTEM“. Acum iti vor fi afisate si variantele de sistem pe care le poti juca. Va trebui sa bifezi varianta dorita (eu am bifat in imaginea de mai jos 2/3), sa scrii miza totala a pariului (sub aceasta iti este afisata si miza per combinatie) si sa dai click pe “JOACA BILETUL“.

 

Cum joci un bilet in sistem cu baze la Mozzartbet?

De asemenea in tabul “TIP SISTEM” vei vedea in dreptul fiecarui meci si un buton “FIX“. Da click pe butonul din dreptul meciului sau meciurilor pe care vrei sa le ai ca baze. Eu am bifat ca baza in imaginea de mai jos primul pronostic de pe bilet. Dupa aceea bifezi tipul sistemului, scrii miza biletului (sub aceasta iti este afisata si miza pentru fiecare combinatie) si sa dai click pe “JOACA BILETUL“.

 

Verificarea contului la Mozzarbet

De fiecare data cand te vei loga in contul creat la Mozzartbet iti va aparea in partea de sus a paginii web un semn al exclamarii incadrat intr-un triunghi rosu. Acesta iti va aparea pana in momentul in care iti verifici identitatea contului. Va trebui sa dai click pe acel triunghi si se va deschide un meniu in care vei gasi si optiunea “Verificare cont“. Da click pe aceasta optiune si vei fi redirectionat catre pagina unde trebuie sa incarci documentele solicitate.

Ce documente trebuie sa trimiti pentru a verifica contul la Mozzartbet?

Documentele pe care trebuie sa le trimiti sunt urmatoarele:

  • copie dupa un act de identitate – aici se incadreaza atat cartea de identitate cat si permisul de conducere
  • dovada a adresei – o factura de utilitati pe numele tau sau daca n-ai o astfel de factura poti merge la banca sa soliciti un extras de cont detaliat si sa-l incarci ulterior aici.

Verificarea efectiva va fi facuta in cel mult 72 de ore de la trimiterea documentelor. Pana ce aceasta verificare n-a fost facuta nu vei putea depune mai mult de 500 lei si nici nu vei putea efectua retrageri.

Depuneri si retrageri la Mozzartbet

In mod surprinzator la Mozzartbet nu se pot efectua depuneri sau retrageri cu cardul. Prin urmare vei putea depune doar prin Skrill sau direct din agentiile stradale Mozzartbet.

Se poate insa depune prin Trustly, deci practic tot din contul bancar. Depunerea minima in acest caz este de 45 RON. Pentru a vedea exact cum se face o depunere cu ajutorul Trustly iti recomand sa intri pe mozzartbet.ro si in partea de jos a paginii web sa dai click pe logo-ul Trustly. Se va deschide pagina de ajutor in care iti va fi explicat foarte clar cum trebuie sa procedezi.

Daca depunerea minima este de 45 RON, retragerea minima este de cel putin 100 RON, prin Skrill. Nu este precizat pe site-ul casei de pariuri care este suma minima ce poate fi depusa / retrasa prin intermediul agentiilor stradale.

Oferta de pariuri pre-meci la Mozzartbet

Avand acelasi website ca in momentul in care functiona doar offline, Mozzartbet va fi o agentie putin atipica pentru cei care au pariat pana acum doar online la alte case de pariuri. Spun acest lucru deoarece site-ul nu este prea bine compartimentat, astfel ca nu poti vedea doar evenimentele dintr-un anumit dintr-o anumita competitie sau dintr-o anumita tara.

Cotele existente la Mozzartbet sunt bune daca alegi sa pariezi pe favorite. Ma refer la tipul de pariu rezultat final 1×2. In schimb, la pariurile pe outsideri au cote mai mici decat concurenta, in general.

La momentul scrierii acestui articol erau doar 9 sporturi in oferta de pariere de la Mozzartbet, destul de putin daca ne gandim ca la alte case de pariuri gasim chiar si 20 de sporturi. Avem totusi cele mai populare sporturi, asa ca daca nu pariezi pe badminton, hochei pe iarba sau alte sporturi de genul acesta nu prea ai de ce sa te plangi.

Transmisiuni live la Mozzartbet

La Mozzartbet pot fi vizionate meciuri live video. In general sunt disponibile meciuri din fotbal, dar sunt transmisiuni live streamng si din baschet sau tenis. Ssunt acoperite de obicei competitii de mana a doua sau chiar a treia.

Toate meciurile transmise live video pot fi urmarite gratuit, cu conditia sa ai cel putin un ban in contul de pariuri.

Pariuri live la Mozzartbet

Oferta de meciuri disponibile pentru pariuri live nu se poate spune ca este rea. Comparativ cu betano.com (deschide cont aici – bonus 500 RON), la ora scrierii acestui articol, Mozzartbet avea cu un meci mai putin de fotbal, cu cate 4 in minus de baschet si hochei pe gheata si cu 3 meciuri mai putin in oferta pentru baschet. Prin urmare sta mai rau decat Betano, dar nu este foarte departe.

Pagina de pariuri pentru fiecare meci nu este nici cea mai complexa, dar nici cea mai modesta dintre cele intalnite la casele de pariuri licentiate. Optiunile de pariere per meci sunt variate, Mozzartbet nefiind cu ceva mai prejos decat concurenta.

Pariuri speciale, virtuale si eSports la Mozzartbet

La capitolul pariuri speciale am observat la Mozzartbet cateva combinatii interesante si le-as aminti doar pe urmatoarele: echipa x va castiga sau se vor inscrie minim 3 goluri, ambele echipe vor inscrie minim cate un gol n prima repriza sau cate un gol in repriza secunda (pariu practic pe GG fie in prima repriza, fie in cea de-a doua), totalul golurilor la pauza va fi minim 2 sau totalul golurilor din repriza a doua va fi minim 2 (practic pariezi pe peste 1.5 goluri fie in prima fie in cea de-a doua repriza).

Exista pe mozzartbet.ro si o sectiune de pariuri virtuale. Singurul sport disponibil este insa fotbalul. Daca vrei sa pariezi pe alte sporturi virtuale iti recomand mai degraba sa alegi efortuna.ro. In schimb, daca vrei sa pariezi pe fotbal virtual vei gasi la Mozzartbet o oferta interesanta, cu un campionat virtual si cu cate 40 de variante depariere pentru fiecare meci. Fiecare etapa din acest campionat incepe la fiecare 4 minute.

In conditiile in care nu erau disponibile decat 9 sporturi am ramas putin surprins sa vad ca exista in lista si E-sport (sporturile virtuale). Numarul de evenimente disponibil este comparabil cu cel de la alte case de pariuri online, doar ca nu se putea paria decat pe castigatorul meciului. Comparativ, pentru aceleasi meciuri, la Betano erau 7 optiuni de pariere disponibile.

Bonusuri si promotii la Mozzartbet

Mozzartbet nu acorda bonus pentru clientii noi. Agentia ofera in schimb un bonus pentru pariuri multiple. Din pacate nu prea pot oferi prea multe informatii despre procentul acordat, pentru ca nu sunt trecute aceste detalii pe site-ul casei de pariuri.

Ce pot spune este ca pentru a primi bonusul este necesar sa ai pe bilet minim 6 eveimente, fiecare avand cota minima 1.30. Se acorda insa si bonus pentru bilete cu doar 5 evenimente, de asemenea cu cota minima 1.30, conditia fiind ca niciunul dintre pronosticuri sa nu fie de tip rezultat final (1, X, 2).

Pe site-ul casei de pariuri mai este prezentat un bonus pentru pariuri cu minim 4 evenimente pierdute la limita, dar nu stiu daca oferta este valabila si pentru pariuri online sau doar pentru pariuri plasate in agentiile Mozzartbet.

Pariaza online AICI si vei primi bonus 100% din prima depunere pana la 500 RON!

Pariuri la Mozzartbet de pe mobil si tableta

Se poate paria la Mozzartbet atat din aplicatia pentru Android ce poate fi descarcata direct de pe site-ul casei de pariuri, cat si pe un dispozitiv pe iOS, putand fi gasita in Appstore cu denumirea “MozzartBet Romania“. Daca ai un dispozitiv cu Windows vei putea paria de pe el la Mozzartbet doar direct din browser.

Din aplicatia Mozzartbet pentru mobil poti vedea toata oferta de cote, poti filtra oferta dupa sporturile preferate, poti plasa pariuri live etc.

Daca vrei sa pariezi de pe mobil la Mozzartbet si poti descarca aplicatia sfatul meu este s-o faci, deoarece in varianta web pentru mobil site-ul are aceeasi structura si astfel meciurile sunt afisate intr-o lista lunga. In schimb, in aplicatie poti alege meciurile in functie de sport si campionat.

Metode de contact Mozzartbet

In cazul in care vrei sa adresezi o intrebare serviciul de asistenta de la Stanleybet ai urmatoarele alternative:

  • e-mail: poti trimite un mesaj cu problema avuta la adresa secretariat@mozzartbet.ro
  • telefon: poti suna la numarul +40730033392
  • direct pe site-ul casei de pariuri: poti scrie mesajul tau direct pe pagina de contact a site-ului, adica pe pagina help.mozzartbet.ro/contact.

Pareri despre Mozzartbet

Nu sunt foarte multe pareri deoarece pariorii se pare ca-si indrept atentia spre alte case de pariuri online. Din ce am citit pe retelele de socializare unde se mai discuta despre agentiile de pariuri lumea era multumita de promptitudinea retragerilor (24 de ore in Skrill) si nu prea existau alte pareri recente.

Daca ai avut o experienta placuta sau mai putin placuta cu Mozzartbet o poti expune in sectiunea de comentarii de mai jos.

About the Author Bmg

follow me on:

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply