Napoli – Udinese ponturi pariuri 11.05.2021

napoli - udinese ponturi pariuri

Stadionul Diego Armando Maradona din Napoli va gazdui marti seara, de la orele 21:45, partida dintre Napoli si Udinese. Ne apropiem cu pasi repezi de finalul sezonului si lupta pentru locurile de Champion League este la fel de stransa, astfel incat fiecare pas gresit al echipelor aflate in lupta poate conta.

napoli - udinese ponturi pariuri

Partida este foarte importanta pentru napoletani, avand nevoie de victorie pentru a tine pasul cu Juventus, Milan sau Atalanta. Am ales sa joc acest meci la Betfair si, in afara acestui meci, am pentru voi si alte ponturi Italia Serie A.

Napoli.

Se afla pe locul 4 in clasament, cu 1 punct peste Juventus, echipa care a pierdut surprinzator, etapa trecuta cu Milan, 0-3. Este o echipa in forma, asta aratand-o nu doar ultima deplasare de la Spezia, in care a invins cu 4-1 dupa un joc incantator, ci chiar si linia meciurilor din acest an, Napoli fiind neinvinsa din 6 ianuarie.

Echipa arata bine in meciurile de acasa, avand trei victorii si doua egaluri, ultimul, surprinzator cu Cagliari, acum doua etape, scor 1-1. Insa elanul ofensiv al gazdelor cu greu poate fi potolit de catre echipele vizitatoare.

Mertens, insa, unul dintre jucatorii de baza ai echipei este anuntat lipsa, in urma unei accidentari la glezna. Echipa are, insa, nevoie de victorie, si va ataca din primul minut.

Udinese.

Se afla pe locul 11 in clasament, fiind o echipa care nu are nici grija cupelor europene, nici pe aceea a retrogradarii.

In ultimele cinci partide are o linie cu doua victorii, un egal si doua infrangeri, in ultima etapa remizand acasa cu Bologna, scor 1-1.

In deplasare a pierdut un singur meci din ultimele cinci, 2-3 cu Atalanta, echipa aflata pe locul doi. Are chiar doua victorii consecutive, insa cu Crotone, echipa deja retrogradata, si cu Benevento, o echipa aflata in deriva, pe loc retrogradabil.

Echipe probabile si absenti:

Echipe probabile Napoli – Udinese

Napoli: Mere- Di Lorenzo, Manolas, Hysaj, Rrahmani – Zielinski, Ruiz, Demme – Politano, Insigne, Osimhen.

Udinese: Musso – Franca, Larsen, Bonifazi, Molina, Nuytinck – De Paul, Pereyra, Arslan, Walace – Chuka.

Absenti:

Napoli: Mertens, Koulibaly, Maksimovic, Lobotka, Ghoulam.

Udinese: Nestorovski, Deulofeu, Pussetto, Braaf, Jajalo.

Istoric confruntari directe:

Udinese n-a avut prea mult succes in confruntarile cu Napoli. Ultimul succes al oaspetilor dateaza din 2016, iar in ultimele 7 meciuri desfasurate acasa, Napoli are tot atatea victorii. In tur, pe 10.01.2021, Napoli a invins in deplasarea de la Udine cu 2-1.

Ponturi pariuri Napoli – Udinese – zamy_bz

Marti seara Napoli nu are decat varianta victoriei. Dispusa intr-un sistem ofensiv de antrenorul Gatusso, Napoli va ataca si va impinge liniile cat mai mult spre poarta lui Udinese. Iar pentru oaspeti nu reprezinta o tragedie o infrangere la Napoli si vor aborda meciul relaxati, la adapostul punctelor pe care le-au acumulat pana acum in clasament.

Mertens insa va lipsi si acest lucru le va afecta jocul ofensiv ale gazdelor. Prsiunea va creste pe masura ce jocul va stagna in egal, si ma astept la goluri atat din partea gazdelor, cat si din partea oaspetilor. Acest lucru o arata si statisticile, Napoli marcand si primind gol in fiecare din ultimele cinci meciuri desfasurate acasa, Udinese facand acelasi lucru in meciurile din deplasare. Avem pariuri interesante si la cartonase, insa eu o sa merg, de data aceasta, pe un pariu pe goluri.

Pronostic Napoli – Udinese: Gol in ambele reprize – 1.55.