• Home »
  • NetBet »

3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Netbet in 2021

Daca vrei sa pariezi la NetBet iti recomand mai intai sa citesti acest articol deoarece vei afla cateva lucruri interesante, pe care poate nu le stii la momentul actual.

Inscrie-te AICI la NetBet – bonus 500 RON!

lucruri pe care trebuie să le știi despre Netbet

1. Netbet este agentia de pariuri cu cele mai multe bonusuri si promotii

In cazul in care esti atras de bonusuri si de promotii atunci deschide cont aici la Netbet si nu vei regreta. Pe langa bonus sub forma unui prim pariu fara risc de pana la 500 RON se mai ofera si bonus la biletele cu multe pronosticuri.

In plus avem si multe promotii speciale pentru anumite competitii sau meciuri, de la cote marite pana la rambursari de mize in cazul pariurilor pierdute.

2. La NetBet cei care pariaza sume mari sunt recompensati

netbet vip club

Prin initierea Clubului VIP Netbet arata ca pentru ea sunt importanti clientii care joaca sume mari de bani. Membrilor clubului VIP li se acorda anumite facilitati, precum cote mai mari pentru anumite pariuri, dar si un timp mai scurt pana ce banii retrasi ajung in contul bancar sau in portofelul de plata online, in functie de metoda aleasa pentru retragere.

3. La Netbet poti inchide chiar si o parte din pariu

netbet cashout parțial

Ai auzit probabil de Cashout, functie care-ti ofera posibilitatea sa inchizi un pariu daca vrei sa-ti securizezi castigul sau daca observi ca meciul nu decurge asa cum doreai si vrei sa-ti limitezi pierderile. La Netbet insa exista si optiunea de cashout partial, cu ajutorul careia o parte din miza iti va fi creditata imediat ce ai dat cashout, iar o alta parte din miza va ramane in desfasurare. Acest tip de cashout este unic in randul caselor de pariuri care opereaza la momentul actual in Romania.

Click AICI pentru a deschide cont la NetBet!

Leave a Comment: