5 motive sa pariezi la NetBet in 2021

Atunci cand trebuie sa selectezi casa de pariuri la care urmeaza sa joci teoretic ai de facut o alegere usoara. Multi vor alege agentia care are cel mai bun marketing, cea mai promovata, dar nu intotdeauna aceasta este si cea mai buna.

Agentia de pariuri online la care site-ul nostru iti recomanda sa joci este NetBet. Iti voi prezenta in continuare si cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui sa-ti indrepti atentia catre NetBet.

motive să pariezi la Netbet

1. Limite mici la efectuarea depozitelor

In cazul in care ai un card de credit sau de debit, dar si daca vrei sa folosesti Skrill sau Paysafecard, vei putea sa-ti alimentezi contul NetBet chiar si cu 20 RON.

2. Prim pariu fara risc de pana la 500 RON

NetBet este singura casa de pariuri online care activeaza in Romania la care clientii noi pot beneficia de un pariu fara risc de 500 RON. Joci primul pariul; castigi si  te bucuri de castig; pierzi si primesti banii inapoi sub forma unui pariu gratuit.

Inscrie-te AICI la NetBet – ai pariu fara risc de pana la 500 RON!

3. Oferta de pariuri

Fie ca ai de gand sa pariezi mai mult pre-meci, fie ca vrei sa joci la pariuri live NetBet te va delecta cu o oferta de prima mana. Toate meciurile din competitiile importante sunt aici, dar aspectul cel mai important este ca vei gasi si partide din competitii care in alta parte nu exista in oferta de pariere.

4. Meciuri live video

Nu sunt foarte multe case de pariuri online care transmit meciuri live in tara noastra. NetBet este una dintre ele. Prin intermediul Netbet TV poti urmari o partida din aceeasi fereastra in care pariezi. Unele din cele mai tari competitii fotbalistice – Spania La Liga sau Italia Serie A – turneele de tenis de prima mana, dar si meciuri de baschet sau hochei pe gheata vei putea viziona in direct online gratis la aceasta casa de pariuri pe net.

Trebuie doar sa ai cel putin 1 RON in cont sau sa fi plasat un pariu la agentie in ultimele 48 de ore.

5. Aplicatie pentru pariuri de pe telefon sau tableta

Majoritatea ne aflam in continua miscare si de aceea o aplicatie pentru a paria online este imperios necesara. Fie ca ai un telefon cu Android sau unul cu iOS la NetBet vei gasi o aplicatie pentru pariuri sportive daca vrei sa pariezi din mers.

Tine cont, daca ai un telefon cu Android, ca va trebui sa intri pe site-ul NetBet pe pagina Mobil si sa dai click pe butonul pe care scrie „Descarca aplicatia Android de la Netbet„; acest lucru se intampla deoarece Google nu accepta aplicatii pentru jocuri de noroc si case de pariuri online.

Pe langa aceste 5 motive ar mai fi si altele, dar daca le-as spune pe toate probabil ca nu vei mai fi la fel de interesat sa descoperi site-ul NetBet. Te las sa le afli singur! Una peste alta NetBet chiar este o agentie buna pentru pariori, fie ca sunt ei amatori sau cu experienta.

Deschide cont AICI la agentia de pariuri online NetBet!

Leave a Comment: