Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 08.12.2021

Asteptam ca Borussia Dortmund si Atletico Madrid sa isi faca treaba pentru a bifa un nou bilet castigator. Am mare incredere ca vom iesi din nou cu verdela finalul zilei, dar nu asteptam acest moment pentru a ne facem temele pentru ziua de miercuri !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Atalanta – Villarreal

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Atalanta si Villarreal, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 6 din grupa F din grupele UEFA Champions League !

Atalanta a gafat-o in ultima etapa si si-a complicat foarte tare situatia cu calificarea. In acest moment, orice este posibil pentru ei si mai exact: in cazul unei victorii, se vor califica in Champions League ; daca vor face egal, merg in Europa League, iar daca vor pierde si Young Boys castiga pe Old Trafor, Atalanta pleaca acasa. Ei singuri si-au complicat viata, prin rezultatul de egalitate din ultima etapa de la Young Boys. Italienii trec printr-un moment foarte bun si pe acest lucru se bazeaza si spera ca vor reusi victoria in aceasta seara.

De cealalta parte, Villarreal este pe locul 2, iar un simplu rezultat de egalitate le-ar asigura calificarea mai departe in fazele eliminatorii din Champions League. In partida tur au reusit sa scoata un egal, dar in aceasta seara ii asteapta un meci de-a dreptul infernal. Sunt doua echipe ofensive, doua formatii ce le place sa plimbe mingia, asa ca trebuie sa ne asteptam la un joc spectaculos. Merg pe varianta gol marcat in ambele reprize, deoarece ma astept la 90 de minute intense !

Benfica – Dinamo K.

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Benfica si Dinamo Kyev, meci , meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 6 din grupa E din UEFA Champions League !

Benfica nu mai este la mana ei privind calificarea directa, dar pastreaza sanse foarte bune de a merge mai departe. Ei sunt obligati sa castige in aceasta seara, iar Barcelona nu trebuie sa castige pe terenul celor de la Bayern Munchen, lucru foarte probabil, daca ne uitam cum arata catalanii in acest moment si la ce forta este Bayern. Benfica trebuie sa se concentreze pe meciul ei, deoarece au in fata un adversar modest si trebuie sa castige aceasta partida fara prea mari emotii.

De cealalta parte, Dinamo Kiev este de mult cu gandul la campionatul intern, deoarece in grupele Champions League au reusit sa scoata doar un rezultat de egalitate, chiar in partida tur dintre cele doua. Echipa lui Mircea Lucescu nu a impresionat cu nimic in aceasta campanie de Champions League si nu vad cum ar putea in aceasta seara sa le faca fata celor de la Benfica, formatie ce este condamnata sa castige. Merg cu incredere pe varianta 1 solist !

Ponturi Pariuri: 08.12.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!