Caută
Close this search box.

Biletul zilei Cota 2 – 22.10.2021

biletul zilei cota 2

Incepe un nou weekend plin de dueluri interesante, dar cu siguranta voi merge in continuare pe campionate mai putin cunoscute, daca mie imi inspira mai multa incredere. Biletul pentru azi ajunge la o cota de 2.13 .

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 22.10.2021

Austria Lustenau – Blau Weiss Linz (ora 21:25)

Liga a doua din Austria mereu ofera meciuri cu goluri multe si rasturnari spectaculoase de scor. Este un campionat in care se joaca un fotbal placut, deschis, mai putin tacticizat, prin urmare mai spectaculos.

Meciul propus este derbyul etapei, intalnindu-se locul 1 cu locul 3. Austria Lustenau a pierdut un singur meci si conduce detasat liga a doua, in timp ce oaspetii sunt pe locul 3, avand cu o infrangere mai mult.

Gazdele au 7 victorii consecutive in sezonul intern, in timp ce oaspetii au trei astfel de victorii. Nu ne poate astepta decat un meci frumos, cu goluri multe.

Derby County U23 – Crystal Palace U23 (ora 21:00)

Al doilea pronostic vine dintr-o liga preferata mie, aceea a tinerilor din Anglia, campionat ce ne ofera de asemenea meciuri cu goluri multe. Echipele joaca un fotbal de „care pe care”, de aici rezultand meciuri frumoase.

Fata de primul meci, aici avem de-a face cu un meci intre doua echipe din jumatatea a doua a clasamentului, Derby fiind chiar ultima, avand o singura victorie, iar Crystal Palace ocupand locul 8, cu un golaveraj egal care arata o medie de peste 2 goluri marcate sau primite.

Cum si Derby are o medie asemanatoare de goluri primite, ma astept la un meci in care golul sa fie la el acasa, astfel un pronostic de peste 2.5 goluri fiind cel firesc.

22.10 1