Cum depun bani la NetBet in 2021

netbet depunere bani

Daca nu ai mai depus bani pana acum la NetBet si nu stii cum sa faci acest lucru, atunci te afli in locul potrivit. In continuarea acestui articol te voi invata tot ce trebuie sa stii despre depozitele efectuate la aceasta agentie. Iti voi prezenta care sunt metodele de plata disponibile, cum poti sa depui cu fiecare dintre ele si vei vedea cat de simpla este aceasta operatiune.

1. Depunerea minima la NetBet

Mai intai iti voi prezenta care este suma minima pe care o poti depune pentru fiecare dintre metodele de plata disponibile:

  • Card de credit/debit – 20 RON
  • Skrill – 20 RON
  • Neteller – 40 RON
  • Smith&Smith – 50 RON
  • Cash Card NetBet – 10 RON
  • Paysafecard – 20 RON
  • Transfer bancar – 40 RON
  • Transfer bancar online (internet banking) – nu exista limita minima
  • Trustly – 200 RON

2. Cum depui bani la NetBet?

In primul rand trebuie sa ai un cont activ de jucator la NetBet. Daca nu esti inscris deja, atunci foloseste butonul de mai sus.

Dupa ce te-ai logat in cont, in partea dreapta sus a paginii, langa numele tau de utilizator vei gasi butonul “Depunere“. Da click pe el si se va deschide o fereastra de forma:

depunere bani la netbet

Aici poti vedea foarte usor toate modalitatile de depunere existente, iar pentru a o selecta pe cea potrivita trebuie doar sa bifezi ultima casuta.

2.1 Depunerea cu cardul la NetBet

Depunerea cu cardul fiind cea mai des utilizata la pariuri o sa incep cu ea. Selecteaza aceasta metoda de plata si se va deschide o pagina precum cea din imaginea de mai jos, acolo unde trebuie sa introduci suma dorita. De asemenea, daca vrei sa primesti si bonus pentru aceasta depunere trebuie sa introduci codul bonus corespunzator in sectiunea imediat urmatoare.

netbet depunere bani cu card

Pentru a trece la pasul urmator trebuie sa dai click pe butonul din partea de jos a ferestrei si se va deschide o noua pagina unde trebuie sa introduci datele cardului: numele titularului, numarul cardului, data de expirare si codul de securitate (CVV). Dupa ce completezi aceste informatii, dai click pe butonul afisat si asta este tot!

netbet înregistrare card

2.2 Depunerea prin Skrill/Neteller la NetBet

Skrill si Neteller sunt doua portofele electronice asemanatoare, motiv pentru care le-am grupat la acest punct.

Pentru a depune cu Skrill, selecteaza aceasta metoda de plata, scrie suma dorita si apoi vei fi redirectionat catre pagina de logare in contul Skrill pentru a finaliza tranzactia:

netbet depunere bani skrilldepune bani cu skrill la netbet

Efectuarea unei depuneri prin Neteller la NetBet este asemanatoare. Dupa ce selectezi aceasta metoda de plata va trebui sa introduci datele de conectare in contul Neteller si apoi suma dorita pentru depunere si asta este tot:

netbet depunere bani neteller

2.3 Depunerea prin Paysafecard la NetBet

O alta metoda de plata preferata de catre pariorii care joaca online este Paysafecard. Practic Paysafecard este o cartela pre-platita cu care poti efectua tranzactii online. Aceasta se poate cumpara din diverse puncte din orasul tau. Vei primi in schimb un cod pe care trebuie sa il introduci pe site-ul Paysafecard, prin care iti vei incarca contul cu o anumita suma de bani.

Pentru a depune bani la NetBet cu Paysafecard, trebuie doar sa selectezi aceasta metoda de plata, sa introduci suma dorita pentru depunere, iar apoi va trebui sa te loghezi in contul Paysafecard pentru a finaliza tranzactia:

netbet depunere bani paysafecardcum depui bani cu paysafecard la netbet

2.4 Depozit prin transfer bancar la NetBet

Desi in acest moment transferul bancar nu mai este o metoda de depunere prea folosita, daca vrei sa efectuezi o astfel de tranzactie la NetBet Romania ai mai jos toate detaliile necesare. Trebuie sa te deplasezi la banca la care ai cont si sa depui suma dorita specificand detaliile din poza de mai jos. Apoi trebuie sa trimiti o copie a confirmarii transferului prin e-mail sau prin intermediul sectiunii de mesaje a site-ului si asta este tot.

netbet depunere bani transfer bancar

2.5 Depozit la NetBet prin intermediul Smith&Smith

Nu detii un cont bancar? Nu e nicio problema! Acum la NetBet poti depune bani online prin intermediul Smith&Smith.

Ce este Smith&Smith?

O institutie de plata care in acest moment are peste 70 de locatii pe intreg teritoriul tarii. Pentru a depune prin Smith&Smith tot ceea ce trebuie sa faci este sa mergi intr-o astfel de locatie, sa prezinti cartea de identitate, sa specifici suma dorita pentru depunere si contul de utilizator folosit la inregistrare. Banii vor intra instant in contul tau de pariuri online!

2.6 Depunere prin Cash Card NetBet

O alta metoda de depunere pentru cei care nu detin un cont bancar este Cash Card. In primul rand trebuie sa vezi daca ai la tine in oras o sucursala FavBet. Trebuie apoi sa mergi intr-o astfel de agentie si sa soliciti cardul de membru NetBet. Pe baza acelui card vei putea apoi efectua depuneri in contul online al operatorului, fara nicio taxa. Gasesti o lista a agentiilor FavBet si daca selectezi metoda de plata “Cash Card NetBet” pe site-ul agentiei.

In cazul in care ai nelamuriri legate de depunerea la Netbet poti contacta serviciul de relatii cu clienti ai operatorului sau poti sa lasi un comentariu la acest articol.

Leave a Comment: