• You are here:
  • Home »
  • NetBet »

Cum descarci aplicatia de pariuri de la Netbet pentru Android in 2021

Casa de pariuri Netbet este in Top 3 cand vine vorba de bonusuri si promotii atat pentru jucatorii noi, dar si pentru cei existenti. Daca ar avea si cotele putin mai mari, ar fi una dintre cele mai bune case de pariuri online din Romania. Aceasta se afla si in top optiuni pentru pariuri online din UK. In privinta facilitatilor oferite pariorilor romani, Netbet iese in evidenta si pentru ca are aplicatie de pariuri pentru Android. In acest articol o sa iti prezint cum descarci aplicatia de pariuri pentru mobil oferita de aceasta casa de pariuri.

Inregistreaza-te AICI la NetBet; ai primul pariu fara risc pana la 500 RON!

netbet android app

Aplicatia Netbet pentru Android – cum se descarca pas cu pas

Daca vrei sa descarci aplicatia Netbet pentru Android intra de pe mobilul tau pe sport.netbet.ro si va trebui sa dai click pe Meniu, in stanga sus.

netbet site mobil

Dupa ce ai dat click pe Meniu, se va deschide o pagina precum cea din imaginea de mai jos. Acolo selecteaza OPTIUNI si in noul meniu afisat da click pe Netbet aplicatia.

netbet platformă mobilă

Se va deschide o noua pagina cu mesajul „Descarca acum aplicatia noastra” si ai 2 variante de unde sa alegi: „Descarca aplicatia Android de la NetBet” si „Descarca versiunea Amazon din Amazon Store„. Alege prima varianta!

aplicația netbet descărcare

Vei primi un mesaj de avertisment prin care esti anuntat pe mobil ca vei face o descarcare din surse externe. Intra in mobilul tau la Setari – Siguranta si da click ca sa accepti descarcari din surse necunoscute.

Dupa aceea intra la Descarcari si instaleaza folderul aplicatiei. Poti acum sa te conectezi la NetBet cu numele de utilizator si parola si poti paria in voie, rapid si in siguranta. Iar daca nu ai facut inca  un depozit la aceasta casa de pariuri online, mai jos iti prezint si bonusul oferit clientilor noi de catre NetBet.

Netbet ofera un bonus sub forma unui pariu fara risc pana la 500 RON. Dupa ce ai depus, poti sa joci ponturi pariuri la cota minima de 1.50 si daca ai castigat bonusul este finalizat si poti sa faci o retragere, daca ai facut verificarea identitatii. In cazul in care ai pierdut primul pariu vei primi un freebet pana la maxim 500 RON. Freebet-ul trebuie jucat pe cote de 2 sau mai mari. Doar suma de bani castigata in urma plasarii pariului gratuit va intra in cont, fara valoarea freebet-ului.

Ia AICI pariul fara risc de pana la 500 RON oferit de Netbet!

 

netbet mobile black superbet logo

netbet mobile black

Bonus fără depunere: 100 LEI

50 LEI + 229 Rotiri  Bonus fără depunere

Rotiri Gratuite fără depunere: 500 Runde

Ia BonusulIa BonusulIa Bonusul

Leave a Comment: