Cum pariez de pe mobil la Netbet in 2021

Sa pariezi online de pe mobil la Netbet este destul de simplu. Recomand in prima faza sa deschizi cont AICI la Netbet de pe pc sau laptop si sa efectuezi prima depunere.

Netbet pariuri de pe mobil

Atunci cand vei accesa site-ul NetBet mobil va trebui sa dai click pe cele trei liniute orizontale din partea dreapta sus a ecranului (unde in imaginea mea scrie Menu) si in pagina nou deschisa trebuie sa dai click pe Sport.

Netbet website mobile

Acum am fost redirectionat pe pagina de pariuri. Acolo voi gasi in bara orizontala de sus (dupa Netbet TV, Netbet Special etc) optiunea Cautare. Astfel voi gasi mai rapid evenimentele care ma intereseaza.

Netbet mobil prima pagină

Eu am inceput sa scriu Dinamo si mi-au fost afisate evenimentele in care sunt implicate echipe cu numele Dinamo (ma rog asa ar fi trebuit, dar mi-a mai aparut si competitia Cupa Danemarcei).

Netbet pariuri de pe mobil - căutare meci

Dupa ce am gasit meciul care ma interesa imi sunt afisate tipurile de pariuri pentru acesta. In prima faza este selectata categoria Toate pariurile (asa cum este in imaginea de mai jos), dar poti da click pe Popular, Goluri, etc pentru a vedea tipuri de pariuri specifice unei anumite categorii.

Netbet mobil ofertă meci
In momentul in care am selectat un pronostic dand click pe el acesta va aparea pe talonul de pariere, talon care arata in prima faza precum in partea infeerioara a imaginii de mai jos.

Netbet pariuri de pe mobil - selectare pronostic

Vreau sa mai joc si alte evenimente pe bilet, asa ca dau din nou click pe Cautare si scriu numele echipei implicate in urmatorul meci pe care vreau sa pariez. Am ales si al doilea pronostic si acum vreau sa joc biletul.

Voi da click pe simbolul talonului de pariuri (vezi imaginea precedenta) si se va deschide talonul de pariere, care arata astfel:

Netbet pariuri de pe mobil - bilet

Aici este totul simplu. Daca vreau sa joc ambele pariuri pe un bilet, adica un pariu multiplu, mult din Simplu in Combi, scriu miza in casuta disponibila si dau click pe Pariaza. Se poate observa ca acolo unde scrie Pariaza este afisata si miza totala pe care o vei juca (lucru ajutator in mod special cand joci mai multe pariuri single deodata sau un bilet tip sistem) dar si castigurile eventuale.

Am mai ales si al treilea pronostic pentru a-ti arata cum se joaca un pariu tip sistem. Va trebui sa dai click pe Sistem si apoi sa bifezi casuta sistemului pe care vrei sa-l joci (eu am bifat Sistem 2/3 – 3 pariuri). Atentie acum la miza scrisa deoarece aceasta se va inmulti cu numarul de pariuri trecut intre paranteze, in cazul meu 3 pariuri. Daca as fi scris miza 10 insemna ca as fi jucat in total 30 RON, cate 10 RON pe fiecare din cele 3 variante. Cu un click pe Pariaza se plaseaza efectiv acest sistem la Netbet de pe mobil.

Netbet pariuri de pe mobil - bilet în sistem

In cazul in care te-ai razgandit si nu vrei sa joci un anumit pronostic pe bilet fie apesi pe x-ul din dreptul lui si-l stergi de tot de pe biletul de pariuri, fie debifezi casuta din dreptul sau. In acest caz dupa ce vei plasa biletul cu celelalte pronosticuri ramase acest pronostic nebifat iti va ramane pe biletul de pariuri pentru a-l putea juca dupa aceea.

Cred ca ai observat si tu ca este foarte simplu sa joci biletul zilei de pe mobil la Netbet fie ca te afli la munca, la facultate sau in vacanta.

Deschide cont AICI la Netbet si vei primi un prim pariu fara risc de pana la 500 RON!