Cum retrag banii de la NetBet în 2021?

Dacă ai câștigat pariuri la NetBet și nu știi cum să retragi banii sau pur și simplu vrei să afli mai multe informații despre retragerile de la această agenție atunci te afli în locul potrivit. În continuare îți voi arăta cum poți retrage banii câștigați la această casa de pariuri, care sunt metodele de plată disponibile, dar și-n cât timp vor ajunge banii în contul tău.

netbet retragere bani

Cum soliciți o retragere de la NetBet?

În primul rând pentru a solicita o retragere este necesar să te loghezi în contul Netbet.

Trebuie, apoi, să dai click pe butonul “Depunere” de lângă username și să selectezi “Retragere“. Îți va fi afișată o fereastră cu toate metodele de retragere disponibile (în funcție de metoda folosită la ultima depunere).

Din meniul derulant vei putea selecta metoda dorită. După aceea se va deschide o nouă fereastră, în care va trebui să introduci datele contului.

Care sunt metodele de retragere de la NetBet?

În imaginea de mai sus sunt prezente doar modalitățile de retragere pe care le puteam utiliza eu, deoarece am depus ultima dată cu cardul bancar. Mai jos îți prezint toate modalitățile de retragere de la Netbet, alături de alte informații importante:

Metodă

Comision

Timp procesare

Limită Min./Max.

Card bancar

Gratuit

4-8 zile

80 RON / nelimitat

Skrill

Gratuit

2-4 zile

20 RON / nelimitat

Neteller

Gratuit

2-4 zile

80 RON / nelimitat

Paysafecard

Gratuit

2-4 zile

20 / 4.000 RON

Smith&smith

Gratuit

2-4 zile

50 / 15.000 RON

Cash Card NetBet

Gratuit

2-4 zile

20 / 10.000 RON

Trustly

Gratuit

4-12 zile

80 RON / nelimitat

Retragerile “clasice” folosind cardul bancar, Trustly, Skrill, Neteller sau Paysafecard nu cred că au nevoie de explicații. Trebuie doar să selectezi una dintre aceste metode și să introduci detaliile cardului / contului în care vrei să fie transferați banii.

În caz că ai probleme legate de retragerea banilor la NetBet ai la dispoziție serviciul de live chat zilnic între orele 10-23. Apelează cu încredere la el!

Retragere de la NetBet prin Smith&Smith

netbet retragere bani smith&smith

Dacă n-ai vreun card sau cont bancar nu trebuie să-ți faci griji. La NetBet poți efectua depuneri și retrageri de bani prin intermediul Smith&Smith.

Pentru a retrage prin Smith&Smith trebuie să soliciți o retragere pe site-ul agenției, iar apoi să te prezinți într-o astfel de locație cu cartea de identitate, username-ul avut la casa de pariuri și codul de confirmare a tranzacției. Acest cod îl vei primi prin e-mail când faci retragerea!

Retragere de bani cu Cash Card NetBet

O metodă de retragere asemănătoare cu Smith&Smith este Cash Card NetBet. Astfel, în incinta locațiilor FavBet poți retrage bani de la această agenție fără card sau cont bancar. Timpul de procesare este același (2-4 zile lucrătoare), dar avantajul este că poți retrage chiar și 20 RON prin intermediul acestei metode de plată.

Deschide cont AICI la Netbet – ai primul pariu fără risc până la 500 RON!

Leave a Comment: