Espanyol – Cadiz ponturi pariuri 18.10.2021

espanyol cadiz ponturi pariuri

Partida care trage cortina rundei cu numarul 9 din La Liga se va disputa pe RCDE Stadium incepand cu ora 22:00 si le va alinia la centru pe Espanyol si Cadiz. Catalanii vin dupa doua victorii in ultimele 3 jocuri si au incredere ca pot reveni din aceasta pauza competitionala cu un nou rezultat pozitiv.

espanyol cadiz ponturi pariuri

Espanyol.

Formatia proaspat promovata in primul esalon din fotbalul spaniol a reusit pana in acest moment sa adune 9 puncte in cele 8 runde disputate, clasandu-se pe locul 13, la o distanta de 4 puncte fata de zona rosie a clasamentului.

Desi start-ul de sezon a parut sa fie foarte greoi pentru trupa lui Moreno, iata ca singurele 2 victorii obtinute de catalani au venit chiar pe finalul lunii precedente, iar moralul echipei se anunta mult mai bun pentru perioada viitoare.

Chiar inainte de pauza competitionala, Espanyol a reusit o surpriza pe teren propriu chiar impotriva celor de la Real Madrid, administrandu-i prima infrangere din acest sezon, scor 2-1.

Plaseaza pe biletul zilei un pariu pe jocul din aceasta seara de pe RCDE Stadium unde bookmakerii de la Netbet ti-au pregatit o cota de 1.60 pentru un rezultat de sub 2,5 goluri.

Cadiz.

Spre deosebire de formatia gazda care jubileaza dupa victoria contra lui Los Blancos, in tabara oaspetilor lucrurile nu merg deloc bine, cel putin odata cu interuperea partidelor din La Liga.

Cadiz a strans 7 puncte in cele 8 runde de pana acum, reusind o singura victorie si nu mai putin de 4 remize care o tin in apropierea zonei rosii a clasamentului pe care spera sa o evite pana la finalul acestui an.

Un start de sezon similar si pentru elevii lui Cervera care au aratat mult prea putin fotbal insa sansa le-a suras pe terenul Celtei unde s-au impus cu 2-1. O posesie de 78% pentru celti ceea ce denota o retragere clara din partea trupei lui Cervera in repriza secunda pentru a securiza rezultatul.

De la acest succes, Cadiz a ramas fara victorie timp de 3 runde, intrand in pauza competitionala cu un egal alb pe teren propriu in fata Valenciei, scor 0-0.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Espanyol (4-2-3-1): Diego Lopez; Gil, Gomez, Cabrera, Pedrosa; Bare; Vidal, Melendo, Darder, Embarba; De Tomas

Cadiz (4-4-2): Ledesma; Iza, Haroyan, Fali, Espino; Sanchez, Jonsson, Alarcon, Fernandez; Negredo, Osmajic

Absenti.

Espanyol:

Cadiz: –

Istoric Confruntări Directe

Cele doua formatii s-au intalnit ultima oara intr-o partida oficiala in 2018 in Copa del Rey unde Espanyol s-a impus chiar pe aceasta arena, scor 1-0. In vara acestui an, Espanyol si-a mai atribuit un succes, de aceasta data intr-o partida amicala, scor 2-0.

Ponturi pariuri Espanyol – Cadiz -> Andrew.

Am o favorita la jocul din aceasta seara, iar aceea este Espanyol care cred ca poate lega un nou succes dupa victoria cu Real Madrid, mizand pe un succes din partea catalanilor pe platforma celor de la Netbet.

Cu un golaveraj de 6 la 8, Espanyol nu exceleaza pe faza ofensiva, insa un rezultat minim ii poate garanta toate cele 3 puncte, mai ales acum cand doar acest lucru o intereseaza ci nu spectacolul din moment ce distanta fata de zona rosie incepe sa scada.

Desi a scos doua remize importante cu Barcelona si Valencia pe teren propriu, Cadiz a practicat un fotbal mult prea defensiv, aproape ca nici nu a existat pe faza ofensiva si cred ca o astfel de tactica nu ii poate crea niciun fel de problema gruparii gazda din aceasta seara.

Pronostic Espanyol – Cadiz:1 solist – 1.65