Inter Turku – Honka ponturi pariuri 02.08.2021

ponturi pariuri pe fotbal

Etapa a 14-a din Finlanda Veikkausliiga programeaza confruntarea dintre Inter Turku si Honka, meci ce are ora de start 18:30. Iata pontul propus conform datelor statistice de mai jos!

Date statistice

Inter Turku este in ultima perioada inconstanta in evolutii, alternand meciurile foarte bune cu unele mai putin reusite. Cert este ca in 13 etape are un singur rezultat de egalitate.

Inter Turku a jucat si in Conference League, insa a terminat repede aventura europeana, fiind eliminata de Puskas Academy (Ungaria).

Pana la debutul in cupele europene Inter Turku avea doar victorii in cele 5 partide de pe teren propriu. Meciurile din 3 in 3 zile au dus la oboseala jucatorilor, Inter obtinand un singur punct in ultimele doua partide jucate acasa.

Honka este in revenire de forma, dupa in inceput modest de sezon. Opt din cele 14 puncte pe care le are in clasament au fost obtinute in ultimele 4 etape.

Honka are doua victorii externe in 7 deplasari, dar la ultimele doua clasate, Oulu si KTP. La HJK, Lahti, HIFK sau KuPS a cedat toate punctele.

Honka a mai intalnit-o de doua ori in acest an pe Inter Turku si a pierdut de fiecare data, primind cate doua goluri.

Cote Inter Turku – Honka
1X2
1.753.504.55

Pronostic Inter Turku – Honka propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Victorie Inter Turku1.75Betano1.000 RON!