Mainz – Augsburg Ponturi Pariuri 22.10.2021

Mainz - Augsburg meci Germania

Vineri, 22.10.2021, a 9-a etapa din Bundesliga va debuta cu duelul dintre Mainz 05 si Augsburg, intr-un meci foarte important pentru ambele echipe,intrucat ambele echipe traverseaza o perioada modesta.

Partida se va disputa pe Mewa Arena, incepand cu ora 21:30.

Mainz - Augsburg meci Germania

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri 888sport!

Mainz 05

Momentan este poztionata la mijlocul clasamentului, pe locul 11, cu 10 puncte obtinute dupa primele 8 etape disputate, insa nu au mai reusit sa obtina o victorie in ultimele 4 partide jucate.

Nu traverseaza o perioada foarte buna, vin dupa 3 infrageri consecutive si un rezultat de egalitate, insa au avut o perioada in care au jucat contra primelor 5 clasate din campionatul intern german. Au 3 victorii in acest sezon, contra Leipzig, Furth si Hoffenheim si un rezultat de eglaitate pe teren propriu cu Freiburg.

Ofensiva acesta sta destul de bine, cu 8 goluri marcate in primele 8 meciuri, deci o medie de 1 gol marcat pe meci, chiar daca au jucat impotriva echipelor de top din clasament in ultimele 4 partide. Defensiva acestora au la fel de multe goluri cedate in 5 meciuri, intrucat in 3 dintre acestea nu au primit gol.

Augsburg

Se claseaza pe locul 16 in Bundesliga, cu doar 6 puncte adunate dupa primele 8 etape disputate si nu au mai reusit sa obtina o victorie in ultimele 3 partide.

Au un debut de sezon modest, cu doar o victorie reusita, impotriva celor de la Gladbach, cu scorul de 1-0 pe teren prorpiu. Restul de 3 puncte le-au obtinut prin rezultatele de egalitate cu Bielefeld in ultima etapa, Union Berlin, scor 0-0, si Frankfurt, scor 0-0.

Au una dintre cele mai proaste ofensive din campionat, cu doar 4 goluri marcate in acest sezon, o medie de 1 gol marcat la fiecare 2 meciuri jucate, iar din punct de vedere defensiv, doar Furth a incasat mai multe goluri(20) decat oaspetii din acest meci, care au incasat 14 goluri pana acum.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Mainz 05 (3-4-1-2): Zentner – A. Hack, S. Bell, Niakhate – S.Widmer, Barreiro, Kohr, Lucoqui – Boetius- Burkardt, Onisiwo.

Augsburg ( 3-4-1-2): Gikiewics – Gumny, Gouweleeuw, Oxford – Caligiuri, Maier, Dorsh, Iago – Vargas – Hahn, Zeqiri.

Absenti

Mainz 05: St. Juste, Adam Szalai

Augsburg: F. Niederlechner, Felix U.

Istoric confruntari directe

Oaspetii au castigat ultimele 6 confruntari directe, iar in ultimele doua disputate mai recent, s-au impus cu scorul de 1-0.

Mainz 05 – Augsburg Ponturi Pariuri Paul0722

Pe site-ul nostru gasiti pronosticul pentru acest meci precum si alte ponturi Germania oferite de tipserii nostri!.

In 6 din ultimele 10 partide disputate intre cele doua echipe, s-au marcat peste 2.5 goluri, iar in 5 dintre acestea au marcat ambele echipe. In ultima partida disputata, in sezonul precedent, scorul a fost de 0-1 pentru Augsburg.

In acest sezon insa gazdele au jucat destul de bine atat din punct de vedere ofensiv cat si defensiv iar oaspetii au un debut de sezon foarte slab, din ambele puncte de vedere.

Vom miza in aceasta partida pe victoria gazdelor, chiar daca in ultimele 6 partide Augsburg s-a impus in fata lor, si de asemenea pe faptul ca se vor marca peste 1.5 goluri in meci.

Pronostic Mainz 05 – Augsburg: Victorie Mainz si peste 1.5 goluri marcate in meci.! – Cota 2.18!