Ponturi baseball MLB 20.06.2021

Traversăm o perioadă foarte bună, deoarece 7 din ultimele 9 tips-uri propuse au fost câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 evenimente baseball-MLB. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Baltimore Orioles vs Toronto Blue Jays (ora 20:05)

O luăm în ordine cronologică, iar primul tips din listă vine de pe Oriole Park, acolo unde avem duelul cu numărul 3 din seria dintre Baltimore-Blue Jays. Oaspeții au reușit să se impună în jocul precedent, scor 7-10, iar din punctul meu de vedere, aceștia vor face un back to back.

Îl au la movilă pe Hyun Jin Ryu, pitcher cu foarte mare experiență. Ryu are 13 apariții în sezon, timp în care a permis 70 de hits și 31 de runs pe 76 de inning-uri. Pornește cu un bilanț de 5W-4L și o ERA de 3.43.

Oaspeții stau foarte bine și în ofensivă, medie de circa 5 run-uri înscrise pe partidă. De cealaltă parte, Baltimore îl va titulariza la timonă pe Matt Harvey (3W-8L, cu 7.76 ERA). După cum o arată și datele, acesta a avut evoluții execrabile până acum.

În 7 din ultimele 9 jocuri susținute pe Oriole Park, gruparea din Toronto a reușit să se inpună. Având în vedere diferența de valoare la pitching, mă aștept să câștige și duelul din această seară.

Pont: Toronto Blue Jays câștigă meciul, cota 1.70@ Maxbet

Colorado Rockies vs Milwaukee Brewers (ora 22:10)

Avem jocul 4 din seria dintre Rockies-Brewers. Scorul general este în prezent de 2-1, în favoarea grupării din Colorado. La duelul de astăzi am ales să investesc în linia de 7,5 run-uri înscrise de Milwaukee.

Mi se pare o linie foarte exagerată. Într-adevăr, gazdele îl vor titulariza pe Chi Chi Gonzalez, pitcher cu evoluții foarte slabe în sezon. Are un bilanț de 2W-4L și o ERA de 5.76. Totuși, contra celor de la Brewers, acesta s-a descurcat foarte bine.

În ultima evoluție directă, Gonzalez a permis un singur run pe 6 inning-uri. În plus de asta, Milwaukee nu este o formație cu cifre bune în ofensivă. Au o medie de sub 4 run-uri înscrise/meci. În 29 din ultimele 30 de dueluri, aceștia au punctat de maxim 7 ori.

Pont: Sub 7,5 run-uri Milwaukee Brewers, cota 1.60@ Maxbet

Vezi cum încasezi zilnic pariuri gratuite în valoare de 300 RON cu ponturi din baseball aici!

San Francisco Giants vs Philadelphia Phillies (ora 23:05)

Ultima recomandare din listă vine de la jocul 3 din seria dintre San Francisco (45W-26L) și Phillies (34W-34L). La duelul din această seară am ales să investesc în linia de +1,5 handicap pusă pe oaspeți.

Din punctul meu de vedere, aceștia vor reuși să se impună, dar pentru siguranță, aleg varianta de handicap. Există o diferență de valoare vizibilă la pitching. Gazdele intră cu Sammy Long la timonă.

Long și-a făcut de curând debutul în MLB. A adunat două prezențe la movilă, dar ambele au fost din poziția de pitcher venit din bullpen. A rezistat 9 inning-uri la aruncare, timp în care a permis 6 hits și 5 runs.

Oaspetii au o siguranță mult mai mare la movilă. Îl vor titulariza pe Zach Eflin (2W-5L, cu 3.99 ERA). Eflin s-a duelat deja cu Giants în sezonul curent. A cedat atunci un singur run pe 6 inning-uri. Mă aștept să vedem o evoluție la fel de bună din partea acestuia.

Pont: +1,5 handicap Philadelphia Phillies, cota 1.62@ Maxbet

Pariază ponturile AICI și ai zilnic 300 RON Freebet!