NetBet – casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri in 2021

Esti in cautarea unei case de pariuri care ofera bonusuri multe si tot felul de promotii atractive? Atunci alege sa deschizi acum cont la NetBet si-ti garantez ca nu vei regreta.

BONUS

100 LEI fără depunere!

Oferta expiră în curând!

Avem la acest operator bonus sub forma unui prim pariu fara risc de pana la 500 RON, bonusuri pentru pariuri multiple, bonus la primul pariu plasat de pe mobil si multe alte promotii pe care te las sa le descoperi si singur deoarece acestea se schimba constant, in functie de principalele evenimente sportive.

Netbet - casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri

1. Bonus NetBet – 500 Ron pentru clientii noi.

Nici o alta casa de pariuri online din Romania nu mai acorda bonus sub forma unui prim pariu fara risc care poate ajunge pana la 500 RON! Beneficiezi de bonusul Netbet daca NU depui prin Skrill sau Neteller si daca joci primul pariu pe un bilet care sa contina cote de minim 1.50.

Daca pariul va fi castigator te vei putea bucura de castig; iar daca nu, vei primi suma de pe biletul pierdut sub forma unui pariu gratuit de pe urma caruia vei ramane in cont cu profitul, daca acesta va fi castigat.

2. Bonus pentru pariurile multiple

netbet - pariu acumulator

Pariaza la NetBet bilete cu cel putin 3 pronosticuri si daca vei castiga bonusul este asigurat, cu cateva conditii. In primul rand este necesar sa joci doar cote de minim 1.20, iar sporturile din care faci biletul sa fie fotbal, tenis, baseball, hochei pe gheata si baseball.

Daca numarul de pronosticuri creste atunci si bonusul tau va creste. Bonus este impropriu spus deoarece suma acordata suplimentar n-are conditii de rulaj. Adica daca ai un bilet cu 13 pronosticuri, il prinzi si ai castigat 2.000 RON vei mai primi 1.000 RON si astfel vei putea retrage 3.000 RON.

3. Alte bonusuri si promotii

Vei mai gasi pe pagina de promotii a site-ului NetBet alte promotii si bonusuri pariuri interesante. Nu voi intra in amanunte despre ele deoarece se schimba constant. Le descoperi singur daca intri acolo.

Alege si tu sa joci la Netbet – locul 8 in top case pariuri online Romania!

Daca vrei sa pariezi la casa de pariuri online cu cele mai multe bonusuri da click AICI!

Leave a Comment: