NetBet cea mai mare crestere in topul caselor de pariuri in 2019

Daca intrebai un jucator la pariuri online in 2014 de NetBet nu cred ca primeai vreun raspuns. Se intampla asta deoarece la momentul respectiv agentia era o necunoscuta pentru romani.

netbet landing page

Intre timp, profitand putin si de parasirea pietei de catre unii colosi precum Bwin Romania (bwin.com), Gamebookers sau Bet365 (bet365.com), NetBet (vezi aici site-ul agentiei) a iesit la lumina si si-a facut loc incet dar sigur in topul caselor de pariuri preferate de romani.

As putea spune chiar ca dupa Fortuna, care are avantajul de a fi disponibila si ca agentie stradala, si Betano, care este unul dintre cei mai importanti operatori la nivel continental, NetBet este a treia casa de pariuri online in preferintele conationalilor nostri. Ea a reusit insa sa stranga cate putin din fiecare si din acest motiv a ajuns sa fie pe buzele oricarui parior online.

Inca de cand intri in lumea NetBet esti intampinat cu un super bonus de bun venit. Acum Netbet ofera un prim pariu fara risc in limita a 500 RON, dar aceasta oferta se poate modifica. Dupa aceea, depunerile se fac extrem de simplu si se poate depozita chiar si 20 RON. Plasarea pariurilor, fie ca vorbim despre cele live sau pre-meci se face simplu. La cote ar mai putea umbla putin, dar ma gandesc ca daca ar creste cotele n-am mai putea avea atatea bonusuri precum in prezent.

Pariurile de pe telefon sau tableta se fac in cea mai deplina siguranta, indiferent unde te-ai afla. Iar daca plasezi un pariu si nu esti sigur ca acesta va iesi dupa ce urmaresti live o parte din meci chiar ai sansa sa-l inchizi cu optiunea CashOut.

Nu trebue sarit peste faptul ca la agentie exista cu adevarat o echipa de profesionisti, dispusa sa te ajute 24 din 24 daca ai nevoie de ajutor. O poti contacta pe e-mail, live chat sau chiar si telefonic ori de cate ori ai o nelamurire sau o problema.

Poate vei spune ca sunt putin subiectiv, asa ca cel mai bine ar fi ca cei care pariaza constant la NetBet sa ne spuna cum li se pare lor casa de pariuri.

Daca n-ai cont NetBet da click AICI pentru a deschide unul chiar acum!

Leave a Comment: