Osasuna – Granada ponturi pariuri 22.10.2021

Dupa o saptamana in care atentia microbistilor a fost atrasa de cupele europene si de spectacolul oferit de acestea, echipele se intorc la competitiile interne si incearca sa adune puncte in vederea participarii in sezonul viitor in cupele europene. La Liga este un campionat mai echilibrat ca niciodata, iar in debutul etapei a X-a se intalnesc Osasuna si Granada intr-un meci ce se anunta, fara doar si poate, echilibrat.

Meciul va avea loc vineri de la ora 22:00 si va fi arbitrat de A.Ruiz. Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase.

Osasuna.

Are un inceput frumos de campionat, ocupand locul 5 dupa 9 meciuri jucate, fiind chiar la trei meciuri in care a cunoscut doar victoria. Si golaverajul este unul frumos, 13-12, aratand o echipa dornica sa joace fotbal deschis.

In ultimele 5 partide jucate a castigat patru si a pierdut una singura, acasa cu Betis, 1-3. Si-a luat revansa in etapa urmatoare la Mallorca, pe care a invins-o cu 3-2.Ultima victorie vine tot din deplasare cand, in etapa trecuta, a invins-o pe Villareal cu 2-1.

Nu are, insa, rezultate grozave acasa, unde a inregistrat o singura victorie din 5 partide, 1-0 cu Vallecano. A remizat alb atat cu Celta Vigo, cat si cu Espanyol, si s-a vazut invinsa de Valencia, 1-4 si de Betis.

Granada.

Se zbate in zona locurilor care duc in Segunda Division, fiin pe locul 17, chiar deasupra liniei rosii. E devreme sa vorbim de o candidata la retrogradare, dar cert este ca jocul Granadei sufera mult, in comparatie cu ce juca echipa in sezoanele trecute.

Cu toate acestea a castigat in ultima etapa, fiind chiar singura victorie de pana acum, 1-0 cu Sevilla, invingand astfel o echipa buna, din top 3 in acest moment. Si cred ca echipa stie sa joace cu echipele puternice, deoarece a smuls un egal si Barcelonei, chiar pe Camp Nou, 1-1.

Are 4 meciuri jucate in deplasare, obtinand doua egaluri, la Barcelona, cum ziceam mai sus, si la Villareal, 0-0. A pierdut insa la Vallecano, 0-4 si la Celta Vigo, 0-1.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Osasuna(4-3-3): Herrera – Sanchez, Garcia, Hernandez, Vidal – Brasanac, Torro, Moncayola – Garcia, Garcia, Torres.

Granada(4-3-3): Maximiano – Quini, Duarte, Abram, Neva – Milla, Montoro, Gonalons – Soro, Suarez, Rochina.

Absenti:

Osasuna: K.Garcia, A.Hernandez.

Granada: Y.Eteki.

Istoric Confruntari Directe.

In sezonul trecut fiecare echipa a castigat meciul de pe teren propriu, Granada cu 2-0, Osasuna cu 3-1.

Ponturi pariuri Osasuna – Granada – zamy_bz.

Osasuna isi doreste sa continue forma buna printr-o noua victorie care ar mentine-o sus in clasament, in zona cupelor europene, cu atat mai mult cu cat intalneste Granada, o formatie aflata in suferinta teribila, dar pentru care orice punt va conta. Nu cred ca gazdele vor avea un meci usor si mai cred ca Granada isi va reveni in meciurile care vor veni. Daca vrei sa afli informatii si despre alte ponturi Spania La Liga, viziteaza articolul de aici.

Osasuna este o formatie care are o medie frumoasa de goluri marcate, dar si primite. De cealalta parte, Granada este zgarcita cu golurile, de aceea nu ma voi opri asupra golurilor. In schimb statisticile arata o formatie oaspete care primeste cu usurinta cartonase galbene si acesta este aspectul asupra caruia vreau sa ma opresc.

Pronostic Osasuna – Granada peste 3.5 cartonase Granada – 1.60!