Pontul zilei propus de Lavinia – 18 Octombrie 2021

Sambata am fost foarte inspirati si am mers bine pe gol Voluntari, asa ca am adaugat inca un pont castigator la arhiva. Ieri nu am reusit sa postez nimic, dar sper sa ne luam revansa astazi si sa incepem o noua saptamana in forta !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

FC Botosani – Chindia

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre FC Botosani si Chindia Targoviste, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din Romania: Liga 1 !

FC Botosani are din nou sansa de a urca pe locul 2, dar de data asta mai periculos fata de liderul la zi, CFR Cluj. Clujenii au pierdut in fata Rapidului, asa ca distanta de puncte dintre ei si celelalte urmaritoare se poate micsora. FC Botosani a aratat foarte bine in acest start de sezon si are toate sansele ca la final sa ocupe un loc de Play Off. Acesta este si obiectivul principal al echipei din Moldova, dar au nevoie de constanta. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie, dar cu siguranta nu ii vor astepta un meci foarte usor.

De cealalta parte, Chindia Targoviste este o echipa artagoasa ! In acest moment sunt pe locul 10, cu 13 puncte acumulate in 11 etape. Vin dupa un 0:1 cu FCSB, meci in care au avut si un eliminat si au pierdut in minutul 97 printr-un penalty. Exista cu siguranta multa fustrare de partea lor si cred ca Botosaniul ii prinde intr-un moment perfect. Mergem pe varianta FC Botosani castiga minim o repriza, cota fiind una foarte, foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 18.10.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!