Pontul zilei propus de Lavinia – 9 Decembrie 2020

  • Pronosticul zilei de Miercuri, 9 Decembrie 2020 este la un meci din grupele Champions League !

Pana asteptam sa inceapa super meciul dintre Messi vs Ronaldo, acolo unde avem nevoie de goluri in ambele porti, haideti sa trecem la ziua de miercuri, o zi din nou dedicata partidelor din Champions League ! Avem mare nevoie de o perioada verde pentru a ne distanta cu profitul de zona 0, asa ca hai sa vedem ce gasim bun !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Miercuri, 9 Decembrie !

pontul zilei

Real Madrid – Monchengladbach

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Real Madrid si Borussia Monchengladbach, meci ce conteaza pentru ultima etapa din grupa B pentru calificarea in UEFA Champions League !

Se anunta unul din cele mai importante meciuri ale zilei, deoarece se joaca direct pentru calificarea mai departe. Real Madrid a dat semne de revenire dupa victoriile cu Inter si se parea ca isi vor castiga grupa, exact asa cum era de asteptat. Ultima etapa le-a incurcat planurile serios si au pierdut pe teren propriu cu Shakhtar. Astazi este nevoita sa castige si nu cred ca isi permit sa o gafeze iar, deoarece o eliminare din faza grupelor ar fi un mare esec pentru club.

De cealalta parte, Monchengladbach a facut o super campanie pana in acest moment si s-ar putea sa piarda totul pe ultima suta de metrii. Au nevoie de un rezultat de egalitate pentru a merge mai departe, dar nu cred ca dispun de valoarea necesara pentru a face acest pas in fata unui gigant infometat. Mizez cu toata increderea pe victoria Realului, deoarece un esec si o eliminare ar fi o lovitura de imagine si pierderi extrem de mari pentru un asemenea club !

Pronostic recomandat: 1 – cota 1.75 >> pariaza pontul aici!