Agentia de pariuri online Publicwin

  • 7 ianuarie 2019
  • / By Bmg

Agentia de pariuri online Publicwin

Despre Publicwin

Publicwin face parte din SEA BET Limited, o companie cu sediul in Malta care are drept de operare in Romania prin licenta L1172986W000768. Va putea oferi de serviciii de pariuri sportive online pana in 31 iulie 2027.

Initial operatorul a intrat pe piata pariurilor din Romania in mediul offline, dar intre timp a decis sa ramana doar cu platforma de pariuri online.

Primul pariu la Publicwin

La agentia de pariuri online Publicwin poti juca atat pariuri simple, cat si multiple sau in sistem si in sistem cu baze.

Pariaza online AICI la una din casele de pariuri de top din Romania!

Cum joci un pariu simplu la Publicwin

Dupa ce ai selectat evenimentul pe care vrei sa pariezi acesta va aparea in partea dreapta pe biletul de pariere. Va trebui sa scrii in casuta din dreptul la “Total” miza pe care vrei s-o joci si sa dai click pe “Pariaza“.

Cum joci un pariu multiplu la Publicwin

In momentul in care ai minim 2 evenimente selectate vei putea scrie direct miza pe care vrei s-o joci pe bilet si sa dai click pe butonul “Pariaza“. In cazul in care vrei sa joci mai multe pariuri simple dupa ce ai selectat mai multe ponturi pariuri va trebui sa schimbi din “Bilet” in “Combo”.

Cum joci un pariu tip sistem la Publicwin

Atunci cand ai cel putin 3 evenimente pe bilet vei putea schimba tabul biletului din “Bilet” in “Combinatie“. Acum va trebui sa bifezi casuta din dreptul sistemului dorit (eu am bifat casuta de la 2/4 (6) si sa dai click pe “Pariaza“. Tine cont ca miza scrisa de tine (10 in imaginea de mai jos) este miza totala a pariului, iar miza per combinatie este cea afisata inaintea casutei pe care trebuie s-o completezi. Fac aceasta precizare deoarece la alte case de pariuri online trebuie scrisa miza pe combinatie, nu miza totala. In final dai click pe “Pariaza” si ai jucat biletul.

publicwin bilet sistem

Cum joci un pariu tip sistem cu baze la Publicwin

Trebuie sa ai selectat tabul “Combinatie“, la fel ca si la biletul tip sistem prezentat mai sus. Pentru a alege una sau mai multe baze va trebui sa bifezi “F“-ul din dreptul respectivului pronostic. Eu de exemplu am bifat ca baza primul meci (este destul de vizibil faptul ca l-am selectat ca baza deoarece s-a inverzit toata casuta lui). Acum trebuie bifata casuta din dreptul sistemului dorit (eu am bifat 2/3 (3), scrisa miza totala a biletului si dat click pe “Pariaza“.

publicwin bilet multiplu

Verificarea contului la Publicwin

Verificarea contului la orice casa de pariuri online este obligatorie si va trebui facuta in maxim 30 de zile de la efectuarea primei depuneri. In caz contrar contul va fi inchis iar eventuala suma de bani din cont va fi transferata la bugetul statului.

Pentru a verifica contul de pariuri online avut la Publicwin va trebui sa te loghezi in el si sa intri in sectiunea “Contul meu” si acolo sa dai click pe “Verificare cont“. Se va incarca o pagina precum cea din imaginea de mai jos. Acolo va trebui sa selectezi tipul documentului, sa incarci documentul si sa dai click pe “Incarca documente” pentru a finaliza incarcarea.

publicwin verificare cont

In general verificarea contului dureaza pana in 3 zile lucratoare.

In cazul in care depui cu cardul de credit / debit atunci s-ar putea sa fii nevoit sa trimiti o copie fata-verso a cardului. Va trebui sa lasi vizibile doar cateva numere din numarul cardului si va trebui sa acoperi in totalitate codul de securitate de pe spatele cardului. Prin urmare nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu banii de pe card, deoarece acoperind aceste date nimeni nu va putea face absolut nimic ilegal cu acele copii.

De asemenea s-ar putea sa mai fie necesara si verificarea adresei de domiciliu. In acest caz se va cere o copie dupa o factura de utilitati. In situatia in care n-ai o astfel de copie mergi la banca unde ai cont si solicita un extras de cont detaliat. Va fi suficient pentru aceasta verificare.

Depuneri si retrageri la Publicwin

Metode de depunere la Publicwin

publicwin metode depunere

Dupa cum se poate observa si in imaginea de mai sus la Publicwin se poate depune prin aproape orice metoda de plata cunoscuta. De remarcat faptul ca depunerea minima cu cardul este de 50 RON, in timp ce depunerea minima direct din agentiile Publicwin este de doar 10 RON.

Metode de retragere de la Publicwin

Pentru a retrage bani din cont trebuie sa ai contul verificat. Poti alege sa retragi prin 3 din cele 4 metode prezente in imaginea de mai sus (mai putin Paysafecard). Remarcam din nou diferenta dintre retragerea minima pe card si retragerea minima prin Skrill / Neteller, diferenta care insa nu are aceeasi importanta ca la depuneri deoarece nu cred ca retrage cineva mai putin de 50 RON de la o agentie de pariuri.

Nu se percepe vreun comision la efectuarea retragerii, indiferent de metoda de plata aleasa.

Oferta de pariuri pre-meci la Publicwin

Cu doar 7 sporturi disponibile nu este o surpriza ca avem in Romania agentii de pariuri cu o oferta mult mai buna de pariere, unele avand chiar si peste 25 de sporturi disponibile.

Din punct de vedere al optiunilor de pariere nu sta rau, existand inclusiv pariuri cu handicap asiatic, asta ca sa ma refer doar la fotbal.

La capitolul cote Publicwin este in media caselor de pariuri licentiate in Romania. Nu iese astfel in evidenta nici negativ, dar nici pozitiv.

Cash out-ul este disponibil pentru pariurile pre-meci plasate la Publicwin. Totusi, in functie de meciurile si tipurile de pariuri alese acesta ar putea lipsi.

Miza minima la Publicwin este de numai 50 de bani. La biletele tip sistem este o miza minima de 50 de bani per sistem; de exemplu daca joci sistem 5, 6, 7 din 8 va trebui sa pariezi cel putin 1.50 lei.

Transmisiuni live la Publicwin

La Publicwin pot fi vizionate meciuri live video. Streaming-ul video este posibil numai pentru utilizatorii care au cel putin 0,01 lei in cont. La momentul scrierii articolului, marti seara, erau disponibile 3 meciuri pentru a fi vizionate live..

Pariuri live la Publicwin

publicwin meciuri live

Atunci cand am accesat prima data pagina de pariuri live de la Publicwin am fost putin surprins, deoarece modul in care sunt afisate meciurile este unul inedit. In momentul in care dai click pe un meci pentru a vedea intreaga oferta de cote pentru partida respectiva in continuare raman afisate meciurile disponibile pentru pariuri live in stanga, dupa cum poti vedea si in imaginea de mai jos.

Ca si numarul de evenimente acoperite pe pagina de pariuri live nu se poate spune ca Publicwin sta rau. La ce nu sta insa foarte bine comparativ cu concurenta este numarul de pariuri disponibile per joc. Chiar daca sunt cateva tipuri de pariuri live interesante, precum sansa dubla & ambele echipe inscriu sau sansa dubla & peste 2.5 goluri, nu pot sa nu remarc ca lipsesc cu desavarsire optiunile de pariere pe cornere.

Trecand mai departe as mai evidentia absenta unui centru de statistici cu grafica, precum se gaseste pe mai toate site-urile caselor de pariuri de top.

Pariuri speciale, virtuale si eSports la Publicwin

La capitolul pariuri speciale nu pot sa remarc ceva anume (poate nici momentul nu este cel propice).

Publicwin are o sectiune speciala pentru pariuri virtuale. Astfel pot fi plasate pariuri pe fotbal, tenis, baschet, curse de cai sau curse de caini virtuale.

Nu-mi pot face o idee despre posibilitatea de a paria pe eSports deoarece nu este vreun eveniment in viitorul apropiat. Insa, tinand cont ca sunt disponibile doar 7-8 sporturi imi vine greu sa cred ca sunt disponibile si pariuri pe Counter Strike sau alte sporturi din categoria eSports.

Bonusuri si promotii la Publicwin

Clientilor noi Publicwin le acorda bonus 100% pana la 500 RON. Asta cel putin daca ne luam dupa un banner afisat pe site in ianuarie 2019. Accesand linkul de pe acel banner, pentru a afla conditiile de obtinere a bonusului, am fost redirectionat catre pagina de start a agentiei. Prin urmare nu-ti pot garanta ca acel bonus chiar este valabil.

Bonus 100% pana la 500 RON la pariuri sportive! Click AICI pentru a-l obtine!

Pariuri la Publicwin de pe mobil si tableta

Intrand pe publicwin.ro de pe un dispozitiv mobil vei putea descarca aplicatia pentru mobil, fie ca ai un dispozitiv pe Android sau pentru iOS. Bineinteles, exista si posibilitatea de a paria direct de pe varianta mobila a site-ului casei de pariuri, fara sa mai descarci aplicatia. Oferta de pariuri de pe mobil este identica cu cea de pe PC, de asemenea se pot face depuneri si retrageri direct de pe telefon sau tableta.

Metode de contact Publicwin

In cazul in care vrei sa adresezi o intrebare serviciul de asistenta de la Publicwin ai urmatoarele alternative:

  • e-mail: la adresa suport@publicwin.ro
  • direct pe site-ul agentiei: in pagina inferioara a site-ului vei vedea optiunea “Contact” (pe ultima din cele 4 coloane); dand click pe ea se va deschide formularul de contact unde dupa completarea datelor solicitate vei putea transmite mesajul dorit.

Pareri despre Publicwin

Ai avut o experienta cu Publicwin? Poti sa ne-o prezinti mai jos ca sa stie si ceilalti cititori parerea unor pariori. Degeaba iti spun eu parerea mea despre agentie, n-are foarte mare relevanta. Este important sa spuneti fiecare o parere cat mai pertinenta si astfel vom avea cat mai multe opinii care sa fie de ajutor.

Leave a Comment: