Casa de pariuri Real Bet – Recenzie

Real Bet este una dintre agențiile stradale relativ noi din România, apărută abia prin anii 2014-2015. De pe site-ul operatorului aflăm că realbet.ro este deținut si operat de SC 77 TORRERA SRL (Romania), o firmă înființată în 2014, cu sediul în Dolj, România. Mai multe despre această agenție și dacă merită sau nu să jucați la ea aflați din rândurile de mai jos.

agenția real bet

Pentru a avea dreptul de a opera jocuri de noroc pe teritoriul țării, Real Bet a solicitat și obținut licența ONJN, prin Decizia Nr.2430 din 14.10.2019 cu valabilitate din 14.10.2019 până în 14.10.2029.

1. Real Bet online

Real Bet are un site online, am încercat să mă înregistrez acolo, dar fără succes (am primit o eroare 419 – pagină expirată). Ce poți să faci pe site-ul lor este să vezi oferta de pariuri sportive, loto și virtuale sau să afli câte ceva despre operator.

2. Promoții Real Bet

2.1 Real Bet Bonus EXTRA

Pariază pe minim 5 evenimente cu cota minimă 1.25 pentru a începe să acumulezi extra-câștiguri.

Grila de bonus la această agenție merge până la maxim 65% la minim 26 de evenimente. Nu e foarte atractiv, însă pentru o agenție ca RealBet nici nu este de lepădat. Nu se compară însă cu bonusul acumulator de la Fortuna, de exemplu.

Ai mai jos grila completă de bonus:

 • 5 evenimente +5%
 • 6-7 evenimente +10%
 • 8 evenimente +15%
 • 9 evenimente +20%
 • 10-11 evenimente +25%
 • 12-13 evenimente +30%
 • 14 evenimente +35%
 • 15 evenimente +40%
 • 16 evenimente +50%
 • 17-20 evenimente +55%
 • 21-25 evenimente +60%
 • 26-30 evenimente +65%

2.2 Bonusul REAL 200

Dacă pierzi un bilet cu cota minim 200 pe un singur eveniment primești de 10 ori miza jucată!

E un bonus mai rar întâlnit la casele de pariuri sportive, dar unul destul de interesant. Este eligibil fiecare bilet care are cote individuale mai mici sau egale cu 10.

Pare o agenție ideală pentru a juca bilete din acelea lungi, cu zeci de meciuri. Partea bună este că dacă pierzi un eventual câștig uriaș pe un singur meci măcar iei de 10 ori miza. Partea proastă e că de regulă vei plasa mize derizorii pe astfel de bilete (2 lei, 3 lei, maxim 5-10 lei), astfel că nu te va consola foarte mult să încasezi 10 X miza aceea modestă.

2.3 Bonusul Pariu Șansă

Românii apreciază agențiile care oferă un astfel de bonus, iar Real bet se numară printre ele. Clienții trebuie să aibă un bilet cu minim 11 meciuri, fiecare eveniment având minim 1.30 cota și să piardă un singur eveniment. Jucătorul va primi 15% din câștig, excluzând cota evenimentului pierdut.

Din acest punct de vedere oferta de pariu șansă este identică cu cea aflată în oferta casei de pariuri Superbet, cea mai bună agenție de pariuri online, dar pe care o găsești și în offline. Vezi cum se calculează pariul șansă!

2.4 Bonusul Real 6

La fel ca promoția oferită cândva la agenția Superbet, cei de la Real Bet oferă 6 meciuri prestabilite pentru pariere. Pe fiecare eveniment ai posibilitatea de a paria doar 1, x sau 2, cota pe toate cele 3 variantele fiind aceeași 2.80. Miza maximă de pariere pe acest bonus este de 1RON.

3. Oferta Real Bet

Oferta agenției nu este deloc una bogată și nu se compară în nici un caz cu ceea ce găsești la casele de pariuri de top. Ca să te convingi de asta, voi detalia la fiecare secțiune în parte ce poți să găsești și ce lipsește.

3.1 Real Bet ofertă Pariuri Sportive

Oferta Pariuri Real Bet

La momentul la care scriu această recenzie găsesc pe site-ul agenției numai 5 sporturi disponibile pentru pariere: fotbal, tenis, baschet, hochei, volei, nimic din handbal. E posibil ca în agențiile stradale să găsești o ofertă ceva mai stufoasă, însă nu aș garanta.

Până și la fotbal, opțiunile de pariere sunt foarte reduse: pariuri pe rezultat final, goluri, pariuri combinate (șansă dublă+total goluri), handicap și pariuri pe reprize. Singura variantă care mi-a atras atenția este Real Combo, unde găsești câteva combinații de cote mai speciale.

Nu vorbim însă de linii asiatice sau valoarea cotelor, deoarece nu putem compara cu agențiile de pariuri consacrate.

3.2 Loterii internaționale la Real Bet

Loteria își face apariția și pe site-ul celor de la Real Bet. Iubitorii de numere pot alege dintre loteriile internaționale extrageri de la Grecia Kino, Italia Keno sau Loto Polonia Multi și multe alte astfel de jocuri cu extrageri.

3.3 Pariuri Virtuale

3.3.1 Bila Magică

Această extragere este la fel ca Loto 6/49 având un timp de extragere mult mai mic, o extragere realizându-se la fiecare 4 minute.

bila magica

Despre ce este vorba mai exact în acest joc: din cele 49 de numere, cele 6 alese de tine trebuie să fie în cele 35 de bile extrase. Locul în care se va extrage ultima bilă selectată de tine va reprezenta cota cu care se înmulțește miza. Miza minimă pe care o poți pune pe bilet este de 2RON.

3.3.1 Real K

La acest joc, pariorul poate paria de la unu pana la 10 numere pe bilet, dintr-un total de 80 de numere din care sunt extrase doar 20.

real k

Real Bet îți returnează miza dacă pariezi pe 7,8 sau 9 numere și niciunul nu este extras, iar dacă pariezi pe 10 numere și nu este extras niciunul, primesti dublul mizei. Miza minimă pentru acest joc este de 2RON iar cea maxima este de 100RON.

3.3.3 Ruleta

Chiar dacă nu este una fizică, ruleta este prezentă pe ecranele agențiilor Real Bet. Suma minimă pe care un jucator o poate pune este de 0.25 Bani pe pariu iar suma minimă pe bilet trebuie sa fie de 2RON, iar cea maximă de 100RON.

real bet review

3.3.4 Curse cu câini

Pe monitoarele TV instalate în agenții, pariorii pot miza pe cursele de câini care sunt transmise la un interval de 5 minute.

curse cu caini real bet

În fiecare cursă participă 6 câini, având numerele inscripționate de la 1 la 6. Tipurile de pariere sunt variate precum:  câștigător cursă, în primii 2 , în primii 3, suma numerelor primilor 3 câini să fie peste 10.5 sau sub 10.5 și multe alte variante.

4. Miza minimă la pariuri sportive

La fel ca majoritatea agențiilor stradale, suma minimă de pariere este de doar 1RON. La pariurile LIVE suma minimă pe care o poți miza este tot de 1RON iar cea maximă este de 500RON.

5. Verificare bilet Real Bet

Pariorii își pot verifica biletul la Real Bet accesând platforma www.realbet.ro. Acolo vor găsi butonul de „Verificare bilet” aflat în partea dreapta-sus a paginii principale. Pentru a verifica biletul trebuie introdus acolo codul biletului și apoi dat click pe simbolul „bifat”.

verificare bilet real bet

Codul despre care îți vorbesc îl vei găsi în partea superioară a biletului tipărit jucat în agenție. Nu cred că la Real Bet verificarea biletului îți va da bătăi de cap, dar dacă ai nelămuriri ne poți lăsa un comentariu și te ajutăm.

6. Agenții Real Bet și program de funcționare

Găsești agenții Real Bet în aproape toate zonele de pe teritoriul României. Asta este posibil deoarece operatorul oferă și cooperări în regim de parteneriat pentru cei care doresc să deschidă o agenție de pariuri în franciză.

Vei găsi în meniul din partea superioară a site-ului principal secțiunea de Agenții. iar acolo poți vedea care sunt toate locațiile stradale în care găsești serviciile RealBet.

Programul de bază în agențiile RealBet este la fel ca la celelalte case stradale: de la ora 10:00 până la 22:00. Acest orar poate fi afectat în mod diferit de situația pandemică în funcție de localizarea fiecărei agenții.

Dacă ai nelămuriri poți lua legătura cu serviciul clienți: Email:[email protected] sau telefon 0764356088 între orele 10:00 – 22:00.

7. Păreri despre Real Bet și concluzii

Nu aș recomanda să joci la această agenție din mai multe motive. Cel mai important dintre ele este acela că pariurile online sunt mult mai profitabile și avantajoase față de cele offline – te poți convinge din acest articol.

După părerea mea, agenția Real Bet stă binișor la capitolul loterii, dar niciodată nu se va putea compara cu casele de pariuri de top recomandate de 10Pariuri.ro.

Te sfătuiesc să pariezi la o agenție care îți permite să dai cash out, să joci pariuri live, să ai acces la cote mai valoroase sau să poți urmări live meciurile pe care pariezi.

Leave a Comment: