Roma – Udinese ponturi pariuri 23.09.2021

roma udinese ponturi pariuri

Partida care trage cortina rundei cu numarul 5 din Serie A va avea loc in aceasta seara de la ora 21:45 pe Stadio Olimpico unde Roma primeste vizita celor de la Udinese. Ambele formatii vin dupa infrangeri in etapa precedenta si au moralul scazut inaintea acestui joc, insa echipa lui The Special One este pregatita sa revina cu un nou succes la scor in fata propriilor fani.

roma udinese ponturi pariuri

Roma.

De la preluarea bancii tehnice a gruparii romane, Jose Mourinho nu inregistrase nicio infrangere pana la jocul din runda precedenta de la Verona. 

Dupa 3 jocuri in Conference League si 3 in campionat, Roma reusise un parcurs impecabil cu victorii pe linie, dar iata ca in cele din urma a venit si un rezultat negativ.

Cu 9 puncte si un loc 5 in clasamentul din Serie A, formatia lui The Special One este in mod cert candidata pentru locurile de UCL. Din pacate, ultima deplasare a consemnat un joc foarte slab din partea romanilor care au cedat cu 3-2 in fata Gialloblu, mai mult si din prisma oboselii acuzate dupa cateva jocuri din 3 in 3 zile.

Debutul in grupele Conference League a fost perfect pentru Roma care s-a impus fara probleme pe teren propriu in fata celor de la CSKA Sofia (5-1), Pellegrini semnand o dubla in minutul 62.

Udinese.

La fel ca in cazul formatiei gazda, echipa lui Gotti si-a intrerupt si ea seria de jocuri fara infrangere si a inregistrat primul insucces din start-ul noului sezon de Serie A, chiar in etapa precedenta.

Dupa un debut neasteptat de campionat in care alb-negrii au remizat in fata Batranei Doamne cu scorul de 2-2, acestia au prins curaj dupa un asemenea rezultat si au reusit sa lege doua victorii consecutive.

Intr-adevar, adversarii nu s-au ridicat la nivelul echipei lui Gotti, dar echipa si-a demonstrat calitatea, mai ales cea defensiva, reusind sa inchida poarta in ambele confruntari. Vorbim asadar de doua victorii impotriva celor de la Venezia (3-0), formatie proaspat promovata in primul esalon, si Spezia (1-0), echipa ce a fost aproape de retrogradare in stagiunea precedenta.

Sansa nu le-a mai suras alb-negrilor odata cu venirea lui Napoli pe Dacia Arena unde Osimhen&Co au facut spectacol si s-au impus cu 4-0.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Roma (4-2-3-1): Patricio – Karsdorp, Mancini, Smalling, Calafiori – Veretout, Cristante – El Shaarawy, Pellegrini, Mkhitaryan – Shomurodov

Udinese (3-5-2): Silvestri – Becao, Nuytinck, Samir – Molina, Arslan, Walace, Pereyra, Zeegelaar – Pussetto, Deulofeu

Absenti.

Roma:

Udinese: –

Istoric Confruntări Directe

Romanii au reusit sa isi adjudece toate cele 6 puncte in stagiunea precedenta, castigand atat pe teren propriu cat si pe teren strain. S-au impus la Udine cu 1-0, iar pe Stadio Olimpico au trecut la scor de neprezentare, 3-0.

Printre cele mai bune case de pariuri online, Betano iti pune la dispozitie cele mai interesante cote la pariuri combo, chiar si pentru jocul din aceasta seara de pe Stadio Olimpico.

Ponturi pariuri Roma – Udinese -> Andrew.

Am ales un pariu la piata de goluri pentru jocul de pe Stadio Olimpico, mizand pe cel putin 2 reusite in dreptul romanilor, profitand asadar de o cota excelenta la Betano unde te invit sa te inregistrezi si tu aici.

Dupa 7 jocuri disputate in toate competitiile, Roma a reusit intotdeauna sa isi treaca numele de cel putin 2 ori pe tabela. A facut-o chiar si in deplasarea de la Verona pe care a pierdut-o de altfel si cred ca jocul cu Udine de acasa, poate fi privit ca o revansa.

De la inceputul anului si pana in prezent, Udinese a incasat o medie de 2 goluri in jocurile din deplasare. In 12 din 13 jocuri a primit cel putin un gol, iar dupa partida de acasa cu Napoli, dar si cu Juventus, pare predispusa la un scenariu similar si in aceasta seara.

Pronostic Roma – Udinese:Peste 1,5 goluri Roma – 1.50